ÖZLEM ABACI İYİLİK PEŞİNDE KOŞUYOR

HADİ HEMEN SEN DE DESTEK OL! DOWN SENDROMLU GENÇLERİN HAYATINA +1 DEĞER KAT!

30 Ekim 2018 Salı 15:56
2051 Okunma
ÖZLEM ABACI İYİLİK PEŞİNDE KOŞUYOR

Benjamin Button Kadınları İstanbul Maratonu'nda adımlarını Down sendromlu gençlerin bağımsız yaşam eğitimlerini alabilmeleri için atacaklar

Down Sendromu Derneği'nde alınan bu eğitimler sayesinde gençler toplu taşıma kullanmayı, alışveriş yaparken para yönetimini sağlamayı, kendi ihtiyaçlarını belirleyip karşılamayı, bilgisayar ve internet kullanmayı, günlerini bağımsız olarak kendi başına geçirebilmeyi, işe gidip gelmeyi, seyahate çıkmayı, boş zamanlarını değerlendirmeyi, telefon kullanımını, zaman kullanımını, cinsellik ve arkadaşlık konularını öğreniyorlar. Bu eğitimler yıl boyunca haftada 4 gün teorik ve uygulama olarak veriliyor.

Bir öğrencinin eğitimi için en az iki eğitim yılı (10'ar ay) akademiden ders alması gerekiyor.

Bu eğitim, Down Sendromu Derneği'nin uzman eğitmenlerince verilen kapsamlı dersleri içeriyor. Eğitimlerin profesyonelce gerçekleştirilebilmesi için belli kaynaklar da gerekli.

Bu konuda da bizler devreye giriyoruz. Yani hepimiz! Kaynak yaratma konusunda elimizden geleni yaparsak, Down sendromlu gençlerin toplumda etkin birer birey olmalarını sağlayabiliriz.

“Ben ne yapabilirim ki?” diye düşünmeyin, birlikte hareket ederek damlaya damlaya kocaman bir göl yaratabiliriz.

Hadi şimdi sen de Down sendromlu bireylerin bağımsız yaşam eğitimleri için destek ol!

Benjamin Button Kadınları olarak bu koşuda 30 kişiyiz ve hedefimiz 9 gencin 3 aylık 288 seansına denk gelen 37 bin TL ye ulaşmak.

BANKA HAVALESİ İÇİN;AÇIKLAMA KISMINA ÖZLEM ABACI YAZMAYI UNUTMAYINIZ!

DENİZBANK NİSPETİYE ŞUBESİ

HESAP ADI: DOWN SENDROMU DERNEĞİ
IBAN: TR 18 0013 4000 0127 0154 2000 01
HESAP NO: 1755-12701542-351

BENJAMIN BUTTON KADINLARI KİMDİR ?

Günümüz dünyasında kadının geleceğinin daha iyi olması için emeğini, imkanlarını bilgi ve birikimlerini ortaya koyacağı kadının sosyal hayatta daha aktif ve verimli hale gelmesini aynı zamanda mesleki yaşamında da başarı grafiğini yükseltmesi için yaşadığımız topluma yönelik çalışmalar yapmayı amaçlayan bir oluşumdur.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.10.2018 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24