Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda

Kanal D'de yayınlanan ve İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Burak Serdar Şanal ile yollarını ayırmıştı. Rol aldığı dizinin çekimleri bitince Ayvalık'tan İstanbul'a gelen güzel oyuncu, önceki gün bir erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı.

28 Haziran 2022 Salı 13:27
1512 Okunma
Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda

Şimdilerde 'Üç Kız Kardeş' ile yıldızı parlayan Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal'ın 2019 yılında yayınlanan 'Kimse Bilmez' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşmüştü. Sosyal medyada aşklarını ilan eden ikili, uzun bir süre magazin gündeminde konuşulmuştu.

"EVLİLİK DUYUNCA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR"

Ünlü çift, Kasım 2021'de Bebek'te objektiflere takılmıştı. Sabah erken saatlerde spor yaptıktan sonra soluğu bir kafede alan ikiliden Özgü Kaya, basın mensuplarının 'evlilik' ile ilgili sorusuna şaşırtan bir yanıt vermişti.

Güzel oyuncu, "Hep evlilik sorusu geliyor. Evlilik duyunca tüylerim diken diken oluyor. Yaşımız daha çok genç ve daha çok yolun başındayım. Böyle bir şey asla gündemimizde değil. Olursa da Şanal'la olur" demişti.

Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda

ÖZGÜ KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medyada romantik paylaşımlar yapan Kaya ve Şanal'dan kötü haber geldi. İlişkileri evlilik yolunda ilerlediği konuşulan oyuncu çiftin, geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Mandarin Oriental Bosphorus’ta dün akşam düzenlenen Hürriyet Kelebek Yaz Partisi'ne katılan Özgü Kaya, ihanet iddialarına cevap vermişti.

"BİR DAHA İLİŞKİ OLMAZ"

Burak Serdar Şanal ile ayrılık kararı alan 26 yaşındaki güzel oyuncu, “Çok yorum yapmak istemiyorum. Saygı çerçevesinde ilişkimizi noktaladık. Bir daha ilişki olmaz. İhanet durumları yok. Karşılıklı anlaşarak, dostça bitirdik” açıklamasını yapmıştı.

Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda

ERKEK ARKADAŞIYLA ETİLER'DE

Ayrılık ve ihanet açıklamasının ardından Özgü Kaya, önceki gün Etiler’de bir erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Baş başa sabah kahvaltısı yapan ikili, sorasında aynı taksiye binerek mekandan ayrıldı.

Özgü Kaya gizemli erkek arkadaşıyla kahvaltıda

"İÇTEN VE DIŞTAN GÜZEL OLMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM"

Geçtiğimiz ay Milliyet gazetesinden Sercan Kısmet'e röportaj veren Özgü Kaya, "Ekrandaki güzellik baskısı sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

İnsan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olmalı. Estetik kaygıların yarattığı baskıları sağlıklı bulmuyorum. Ben içten ve dıştan güzel, sağlıklı olmaya özen gösteriyorum. Sağlıklı beslenmek, sporumu yapmak, cilt bakımı, meditasyon ve ruhuma iyi gelen insanlar bana kendimi güzel ve sağlıklı hissettiriyor.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24