Ozan Güven: Mahkeme bitince oynayacağım!

Ozan Güven, 18 yaşındaki oğlu Ali ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan oyuncu, uzun süredir ekrandan uzak kalması ve birlikte birçok projeye imza attığı Cem Yılmaz'ın son dizisinde rol almaması hakkında konuştu.

17 Haziran 2022 Cuma 15:34
1139 Okunma
Ozan Güven: Mahkeme bitince oynayacağım!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ozan Güven, önceki gün oğlu Ali ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 47 yaşındaki oyuncu, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava nedeniyle mesleğine ara verdiğini belirterek, "Mahkeme bittikten sonra devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

"NE İSTİYORSA ONU ALACAK"

'Bir İstanbul Masalı'nda evin küçük ve asi oğlu 'Demir’i canlandıran Ozan Güven, dizinin yönetmeni Türkan Derya ile dünyaevine girmişti. 2004 yılında oğulları Ali dünyaya gelen ikili, 2010'da boşanmıştı. Ali'nin bu yıl üniversiteye başlayacağını ve onun için alışverişe çıktıklarını dile getiren Güven, "Oğlum bu yıl üniversiteye başlıyor, ne istiyorsa onu olacak. Kararını kendisini versin" dedi.

Ozan Güven: Mahkeme bitince oynayacağım

"ÇOK KEYFİM YOKTU, OYNAMADIM"

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan sekiz bölümlük dizisi 'Erşan Kuneri' hakkında da açıklamalarda bulundu. Projeyi başarılı bulduğunu söyleyen Ozan Güven, basın mensuplarının "Bu kez filmde yoktunuz" şeklindeki hatırlatması üzerine şu cevabı verdi:

Bu kez ayrı olmak istedim, çok keyfim yoktu. O yüzden oynamadım.

"BEĞENMEYEN İZLEMESİN"

Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolde oynadığı, küfürlü replikleri nedeniyle sosyal medyada eleştiri de alan diziyle ilgili olarak Ozan Güven, "Gayet iyi olmuş, ben beğendim. Beğenmeyen izlemesin" yorumunu yaptı.

CEM YILMAZ İLE SEKİZ FİLM

'İkinci Bahar' (1998-2001), 'Bir İstanbul Masalı' (2004), 'Canım Ailem' (2008-2010), 'Muhteşem Yüzyıl' (2013-2014) ve 'Fi' (2017-2018) gibi çok izlenen dizilerde yer alan Güven, son olarak 2020 yılında 'Egemen' karakterine hayat verdiği 'Babil' dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Ozan Güven: Mahkeme bitince oynayacağım

Ünlü oyuncu, yakın arkadaş olduğu komedyen Cem Yılmaz'ın 'Karakomik Filmler' serisi ('Emanet', '2 Arada', 'Kaçamak' / 2019-2020), 'Arif V 216' (2018), 'Pek Yakında' (2014), 'Yahşi Batı' (2009), 'A.R.O.G' (2008) ve 'G.O.R.A.' (2004) yapımlarında rol almıştı.

DHA

Anahtar Kelimeler:
OyunculukMahkemeOzan Güven
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24