Oyuncu Semra Güzel Avukat Mülhan Tümer İle Nişanlandı

Oyunculuguyla herkesin kalbini kazanan Güzeller güzeli şimdilerdede Beyaz TV‘nin sevilen sunuculularinsan olan SEMRA GÜZEL ve MT HUKUK kurucusu Avukat MÜLHAN TÜMER’in nişan törenleri İzmir ‘in gözde yerlerinden Urla‘ da gerçekleşti.

28 Mayıs 2022 Cumartesi 11:43
888 Okunma
Oyuncu Semra Güzel Avukat Mülhan Tümer İle Nişanlandı

İzmir Ayakkabıcılar Odası eski başkanı ve Güzel Ayakkabı Deri ve Sanayi Limited Şirketinin kurucusu, Sanayici Tahsin Güzel’in iyi Dilek ve temennilerinin yer aldığı samimi konuşmasıyla başlayan nişan töreni, Gaziantep Ticaret Odasından Göksu Uluslararası Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin kurucusu Mithat Tümer’in yüzükleri takmasıyla ölümsüzleşti.

Sınırlı sayıda misafir ile gerçekleşen nişan töreninde çiftin mutlulukları göz kamaştırdı.

Geceye katılan davetliler arasında Sanatçı Pınar Dilşeker, ünlü Dr.Berker Büyükgüral ve eşi, oyuncu arkadaşları, tanınmış isimler gecede  yer aldı.

Geceyi hazırlayan BYSAWY ORGANİZASYON, çiçek tasarımlarıyla göz dolduran EBRU KALKAN ve  Fotoğrafçı GAMZE KÖSE bu güzel nişan organizasyonuna imzasını attı. 

Geceye iki tane muhteşem kiyafet hazirlayan  NURBANU MODA EVİ semra güzelin güzeligine güzellik katti … :) 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24