Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 26 Ağustos'ta nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Oğuzhan Koç, önceki gün Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz gün Demet Özdemir ile beraber düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret edip son pürüzlere baktıklarını söyleyen Koç, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yağış nedeniyle son verdiği konser hakkında da konuştu.

12 Ağustos 2022 Cuma 15:56
1037 Okunma
Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik

Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine "Evet!" yanıtını vermişti. Çift, iki hafta önce de aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM"

Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, "Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim" demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, "Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum" şeklinde konuşmuştu.

Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik

DÜĞÜN TARİHİNİ AÇIKLADI

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, müjdeli haberi verdi. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" dedi.

Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik

"HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN"

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını verdi.

"ARTIK ÇOK AZ KALDI"

Oğuzhan Koç, önceki gün Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülendi. Koç “Uzun uzun röportaj veremeyeceğim çünkü çok geç kaldım” dedi. 26 Ağustos’ta Sarıyer’de bir otelde evlenecek olan çift, geçtiğimiz gün Demet Özdemir ile beraber düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret edip son pürüzlere baktıklarını söyleyen Koç “Artık çok az kaldı. Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah az kaldı evleniyoruz” dedi.

Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik

"TELAFİ ETMEK İÇİN SEVE SEVE GİDERİM"

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da verdiği konseri yağış nedeni ile yarıda kesmesi çok konuşulan ve tepkiler alan Koç “Çok yağış olduğunda hepimizin başına gelen şeyler bunlar. Aslında çok haberleşmesine ben de şaşırdım. Bunlar teknik aksaklıklar hep var, sağlık olsun. Tekrar beni çağırırlarsa telafi etmek için seve seve giderim” dedi.

Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24