Muhterem Nur:Taner bey “Keşke oğlum olsaydı” Dedi

Muhterem Nur, Ahde Vefa Platformu’nun da isim babası ve proje mimarı Taner Akkuş için "Keşke oğlum olsaydı" dedi.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 14:50
2368 Okunma
Muhterem Nur:Taner bey “Keşke oğlum olsaydı” Dedi

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, özel bir sohbet ortamında Taner Akkuş için ‘keşke oğlum olsaydı’ dedi. Kamuoyunda Siyasi Danışman olarak bilinen Taner Akkuş, Ülkenin bazı önemli ailelerine özel danışmanlık ile büyük buluşmalarla Türkiye’nin önde gelen STK’lar arasında konuşulan Ahde Vefa Platformu’nun da isim babası ve proje mimarı dır. Muhterem Nur, Katıldığı bir program sonrası özel bir sohbet ortamına geçerek, Siyasi danışman Taner Akkuş için kendim doğurmadım ama sanki doğurmuş gibiyim, keşke oğlum olsaydı dedi.

Muhterem Nur ile bu sohbeti gerçekleştiren Yeşim Erbek önceleri Moda ve Tasarım alanında önemli işlere imza atmıştı. Günümüzde ise televizyon programları, siyasiler ile röportajlar ve basın danışmanlığı yapmaktadır. Yeşim Erbek'in Muhterem Nur ile gerçekleştirdiği röportaj izlemek için tıklayın

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24