Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün İstanbul dahil çok sayıda kent için sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre Türkiye yeni yağışlı hava sistemi etkisi altına girecek. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu. İşte 14 Ekim cuma günü hava durumu raporu...

14 Ekim 2022 Cuma 09:07
1329 Okunma
Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Niğde, Kayseri, Ordu, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Son dakika... Meteorolojiden İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı Yeni hava durumu raporu

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

ÜÇ BÜYÜKŞEHİRDE HAVA DURUMU

Son dakika... Meteorolojiden İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı Yeni hava durumu raporu

İstanbul'da hava parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı olacak.

Ankara'da da parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kesimleri ile zamanla il geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı olacak.

İzmir'de öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24