Lady Diana ve gelini Meghan hakkında çarpıcı iddia!

İngiliz Kraliyet ailesinde krize yol açan Meghan Markle'la ilgili yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bu kez olayın bir diğer tarafında ise Lady Diana var.

18 Temmuz 2022 Pazartesi 17:00
1108 Okunma
Lady Diana ve gelini Meghan hakkında çarpıcı iddia!

İngiliz Kraliyet ailesi son dönemde verdiği kayıplar, yaşadığı ayrılıklarla popülerliğini zirvede tutmayı başardı. Windsor ailesinin içinde yaşananlar, kapalı kapılar ardından konuşulanların gün yüzüne çıkarıldığı yeni bir kitap daha yayınlandı. Tom Bower'ın, 'İntikam: Meghan, Harry ve Windsors Arasındaki Savaş (Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors)' adlı kitabında yer alanlar yeni tartışmaları gündeme getirdi. Bunların en başında ise Megxit'le gündeme damga vuran gelin Meghan Markle'la ilgili olan iddialar geldi.

Lady Diana ve gelini Meghan hakkında çarpıcı iddia

İngiliz Kraliyet ailesinden eşi ve çocuklarıyla birlikte ayrılan Meghan Markle hiç görmediği kayınvalidesi Prenses Diana'nın izinden gitmek konusunda oldukça hevesliydi. Nasıl mı? İddialara göre, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, kocası ve Hollywood tarafından kayınvalidesi Lady Diana'yı sevdiği gibi onu da sevebileceği konusunda ikna edildi. Kitapta yazanlara göre Meghan Markle bir şöhret tutkunuydu ve kendisinin Prenses Diana'nın boşluğunu doldurabileceğine inandırmıştı. Ancak çift Kraliyet ailesinden ayrılınca işler terse gitmiş, olaylar hiç de Markle'ın düşündüğü gibi olmamıştı.

HARRY, MEGHAN'I İKNA ETTİ

Meghan Markle ve Prens Harry'nin evlendiği ilk yıllarda aile içinde sorunlar yaşamaları ve Markle'ın Kraliyet ailesinin kurallarına aykırı davranışlar sergilemesi o yıllar kayınvalidesi Prenses Diana'nın geçmişteki davranışlarına benzetilmişti. Kitaba göre, Prens Harry, Meghan Markle'ı Prenses Diana gibi halkın gözünde hayranlık duyabileceği konusunda onu ikna etmişti.

Kitabın bu iddiayı dayandırdığı en büyük olay ise 2018 yılında henüz Kraliyet ailesinden ayrılmadan önce Prens Harry ve Meghan Markle'ın Avustralya'ya yaptığı ziyaretti. Avustralya ziyaretlerinden hemen önce bebekleri olacağını duyuran çift, hazırlık yapıp yola çıktılar. Markle ve Prens Harry, Yeni Zelanda, Tonga ve Fiji'yi de büyük bir hayranlıkla karşılayan 16 günlük bir Avustralya turuna başladılar. Tom Bower'ın kitabına göre ikili, Avustralya turunda 'halkın en sevdiği kraliyet ailesi çifti' olarak annesinin ayak izlerini takip edebileceklerine kendilerini ikna ettiklerini iddia ediyor.

Lady Diana ve gelini Meghan hakkında çarpıcı iddia

Bu ziyaretle Bower şunları yazdı: "Sussex'ler, Avustralya'daki başarılarının onları Diana'nın büyüsüyle kutsadığına kendilerini inandırmışlardı. Meghan, Diana'nın halkın sevgisini nasıl kazandığını hiç anlayamadı. Ne o ne de Harry, Diana'yı taklit etmenin, bir marka yaratmak için zamana ihtiyaç duyduğunu kavrayamadı" dedi.

KAYINVALİDESİNİN İZİNDEN Mİ GİDİYOR?

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'a, 1983'te Galler Prensi ile birlikte bir kraliyet gezisi sırasında Avustralya halkından büyük destek alan annesine 'benzediğini' söylediği iddia edildi. Ayrıca onun Prenses Diana'nın halkla olan ilişkisine kaldığı yerden devam edebileceği konusunda ikna edildiğine de dikkat çekildi.

Kitabın iddiası Meghan Markle'ın Prenses Diana'nın izinden gittiği yönündeydi. Ancak tarihler 2020 yılını gösterdiğinde Sussex Dükü ve Düşesi Kraliyet'ten ayrılınca işler değişti. Kraliyet'in ihtişamından arınarak ABD'ye taşınan çift şimdilerde kendi çizdikleri yoldan ilerlemeyi tercih etseler de Meghan Markle bir kesim tarafından Kraliyet'in sınırlarını aşan ve kural tanımayan gelin olarak görülmeye devam ediyor.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24