Kimliğini hala değiştirmeyenlere kötü haber cezası var

Hala kimlik kartlarını yenilemeyen yurttaşlar dikkat. Türkiye’de kimlik ve ehliyet kartına sahip yurttaşlar için son derece önemli bir duyuru geldi. Açıklamalara göre, çeşitli cezalar söz konusu. İşte tüm merak edilenler.

29 Eylül 2021 Çarşamba 10:40
545 Okunma
Kimliğini hala değiştirmeyenlere kötü haber cezası var

Kimlik Değiştirmek İçin Nereye Başvurular?

Nüfus cüzdanı kimliğinizi değiştirebilmek için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, resmi web adresine gitmeniz gerekmektedir. Gidereceğiniz adreste, bağlı olduğunu il – ilçe müdürlüğünde randevu almalısınız. Aldığınız randevuyla birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.,

Eski Tip Sürücü Belge Değiştirme Zamanı

Eski tip sürücü belgelerinizi değiştirmeniz için 31.12.2022 tarihine kadar zamanınız bulunmaktadır. Yangın bölgelerinde kimlik kartı ve pasaportunu kaybeden yurttaşlar içinde açıklamalar yapıldı.


Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yangın bölgesinde nüfus kartı, sürücü belgesi ve pasaportunu kaybeden yurttaşların belgeleri ücretsiz olarak değiştirilecek.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24