Kaan Yıldırım ile Kubilay Aka'nın Bodrum keyfi

Şimdilerde 'Mevlana' adlı diziyle ekranlara gelen Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu, yakın arkadaşı Kubilay Aka ile önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Bir ara sıcaktan bunalan yakışıklı ikili, kendilerini serin sulara bıraktı.

27 Haziran 2022 Pazartesi 10:45
1167 Okunma
Kaan Yıldırım ile Kubilay Aka'nın Bodrum keyfi

Yaz sezonunu geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de açan ardından Bodrum'a geçen Kaan Yıldırım, yakın arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile Cem Yılmaz'ın teknesinde görüntülenmişti. Uraz ve Kaan, seabob yaparken; Cem Yılmaz da teknesinde yüzüstü yatarak dinlenmişti.

KANKALARIN TEKNE SEFASI

Bir süre denizin ortasında hem yüzen hem sohbet eden üçlü bol bol kahkaha atmıştı. İki gündür Bodrum'da gece gündüz birlikte vakit geçiren yeni kankalar, deniz sefası sonrası teknenin arkasında sohbete devam etmişlerdi.

Kaan Yıldırım ile Kubilay Akanın Bodrum keyfi

"HANDE NE DİYORSA DOĞRUDUR"

Ardından İstanbul'a dönen Kaan Yıldırım, Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. Geçtiğimiz günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı Hande Erçel'in kendisi için "Arkadaşım ve arkadaşım olarak kalacak" demesiyle ilgili konuşan oyuncu, "Doğrudur, Hande ne söylüyorsa doğrudur" demişti.

NE OLMUŞTU?

Ayrılık haberlerinin ardından Etiler'de bulunan menajerlik şirketinden çıkarken kameralara yansıyan Erçel, Kaan Yıldırım'ın görüntüleri hatırlatılınca şu açıklamayı yapmıştı:

Yani şöyle diyeyim o zaman, hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım kalacak.

KUBİLAY İLE BODRUM'DA

Tüm yaşananlardan sonra Kaan Yıldırım (35), daha önce 'Vatanım Sensin', 'Aşk 101', 'Çukur' gibi yapımlarda rol alan oyuncu arkadaşı Kubilay Aka (27) ile soluğu Bodrum'da aldı.

Kaan Yıldırım ile Kubilay Akanın Bodrum keyfi

Yalıkavak'a giden Aka ve Yıldırım, önceki gün konakladıkları otelin plajında objektiflere yansıdı. Bir ara sıcaktan bunalan Kubilay Aka ve Kaan Yıldırım, kendilerini serin sulara bıraktı.

KEYİFLİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Bir yandan yüzüp bir yandan da sohbet eden ikilinin o anları, objektiflere böyle yansıdı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Kubilay Aka ve Kaan Yıldırım, daha sonra güneşlenmek için şezlonglarına geri döndü. Yıldırım kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Kaan Yıldırım ile Kubilay Akanın Bodrum keyfi

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24