HES kodu kullanıma açıldı! HES Kodu nasıl kullanılır?

Şehirler arası seyahatte kullanılacak olan HES kodu kullanıma açıldı. Bakan Koca tarafından dün yapılan açıklamada, seyahat izni için HES döneminin başladığı belirtilmiş ve bu kodu temin etmek için Hayat Eve Sığar mobil uygulamasının kullanılması gerektiği bildirilmişti.

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:02
806 Okunma
HES kodu kullanıma açıldı! HES Kodu nasıl kullanılır?

Son dakika haberi: HES kodu kullanıma açıldı! HES Kodu nasıl kullanılır?

Son dakika haberleri... Şehirler arası seyahatte kullanılacak olan HES kodu kullanıma açıldı. Bakan Koca tarafından dün yapılan açıklamada, seyahat izni için HES döneminin başladığı belirtilmiş ve bu kodu temin etmek için Hayat Eve Sığar mobil uygulamasının kullanılması gerektiği bildirilmişti. Bu doğrultuda, her kişiye özel olan HES kodları bugün erişime açıldı. HES kodu nasıl alınır? İşte HES koduyla ilgili detaylar...

Son dakika... Seyahat izni için kullanılacak kod "Hayat Eve Sığar" uygulamasından temin edilecek.

Dün yaptığı basın toplantısında seyahatte HES döneminin başladığını belirten Bakan Koca, "Hayat Eve Sığar mobil uygulamasından HES kodu alınabilecek. Tüm yolcuların en üst düzeyde güvenliği sağlanmaya çalışacak. HES kodları kişiye özel tekil kodlardan oluşacak. TC kimlik numarası gibi sabit olmayacak. Her paylaşımında farklı bir HES kodu oluşturulabilecek. Önümüzdeki günlerde mobil uygulama ve HES kodunun yaygın uygulanması hayatımızı kolaylaştıracak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24