Evliliklerini noktaladılar... Zeynep Bastık ile Tolga Akış tek celsede boşandı!

20 Temmuz 2022 Çarşamba 11:17
1409 Okunma
Evliliklerini noktaladılar... Zeynep Bastık ile Tolga Akış tek celsede boşandı!

ŞARKICI Zeynep Bastık ve menajer Tolga Akış, geçen ay boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı.

 Birbirlerini sevdiklerini söyleyen çift, buna rağmen ayrılacaklarını duyurmuştu. İkilinin boşanma süreçlerine ilişkin yeni bir paylaşım geldi. Tolga Akış dün resmi bir belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin, 6. Ankara Aile Mahkemesi’nde tek celsede boşandıkları öğrenildi.

Evliliklerini noktaladılar... Zeynep Bastık ile Tolga Akış tek celsede boşandı



‘Hayatımdan çıkmıyor’

Zeynep Bastık ve Tolga Akış, geçen yıl temmuz ayında Alaçatı’da nikâh masasına oturmuştu. Bastık, Akış ile ayrılık kararını sosyal medyadan şu notla duyurmuştu:

Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!"

BİZDEN İHANET ÇIKMAZ 

Tolga Akış ise boşanmaya ihanetin mi yol açtığı sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

“Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz.”

Evliliklerini noktaladılar... Zeynep Bastık ile Tolga Akış tek celsede boşandı

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24