Erkan Yolaç Yoğun Bakımda

EKRANLARIN usta ismi; ‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla hafızalara kazınan 87 yaşındaki Erkan Yolaç’ın hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

27 Ekim 2022 Perşembe 09:28
1225 Okunma
Erkan Yolaç Yoğun Bakımda

Yolaç’ın Amerika’da hastaneye kaldırıldığı haberleri üzerine Hürriyet’e konuşan Asuman Yolaç, eşinin Amerika’da tedavi gördüğü haberlerinin doğru olmadığını, Türkiye’de olduklarını belirterek 10 gündür yoğun bakımda olduğunu söyledi:

“3 Temmuz’da bağırsak zehirlenmesi nedeniyle Acıbadem Zekeriyaköy’e gittik. Öncesinde zatürre olmuştu. 9 Temmuz’da COVID’e yakalandığını söylediler. Zatürresi nüksetti. 1 ay Maslak Acıbadem’de kaldı, ardından Taksim Acıbadem’e naklettik. O günden bu yana orada. Ara ara yoğun bakıma giriyor, çıkıyor. Tedavi sırasında ‘Akciğerlerde bir mantar mikrobu oluştu ama tehlikeli olmayan bir şey’ dediler. Bilinci yerinde, sohbet ediyoruz. Çok sağlam bünyesi varmış. İnşallah aramıza dönecek.” 

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935 tarihinde Kırklareli ilinin Babaeski ilçesine bağlı bir kasaba olan Alpullu Şeker Fabrikası’nın revirinde doğmuştur. Annesi Hikmet Hanım, babası Mehmet Yolaç Edirne’lidir. Babası zamanında Bulgaristan Sofya’dan göç etmiştir. 6 yaşındayken istanbul’a taşınmışlar. Faik adında bir kardeşi vardır.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24