Erdoğan'dan tüm Türkiye'ye çağrı! Türk aşısı TURKOVAC'la ilgili müjdeyi verdi

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D-CNN TÜRK ortak yayınında koronavirüsle mücadelede atılan adımları ve TURKOVAC aşısında gelinen son noktayı açıkladı. Vatandaşları aşı olmaya davet eden Erdoğan, TURKOVAC aşısında da yıl sonuna doğru müjdenin geleceği mesajını verdi.

12 Ağustos 2021 Perşembe 09:03
398 Okunma
Erdoğan'dan tüm Türkiye'ye çağrı! Türk aşısı TURKOVAC'la ilgili müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

İnsan hakları ihlali düşüncesine katılmıyorum. Bir devletin görevi nedir? Vatandaşını sağlığını korumaktır. Sağlığını koruması için gerekli olan ne ise bunları temindir. Biz bu işleri başardık. Şehir hastanelerimizle birlikte ülkemizi farklı bir yere taşımış durumdayız.

Kovid-19'la mücadelede elimizdeki en güçlü silahımız aşı. Hastalığın ortadan kalkması için toplumun büyük kısmının bağışıklık kazanması şart, bunu aşıyla kazanacak. Biz toplumumuzun tamamının aşılanmasını istiyoruz. Biz de herkes gibi kendi aşımızı TURKOVAC olarak geliştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Son günlerde artan vakaların aşılanma durumuna baktığımızda görüyoruz ki hastaneye yatanların, yoğun bakımlarda tedavisi gerekenlerin ekseriyeti aşı olmayanlar veya aşı sürecini tamamlamamış olanlar. Tüm vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanları olarak aşı olmaya davet ediyorum.

TURKOVAC AŞISINDA SON DURUM

Şu anda ilgili hastanelerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Bunun 3. doz aşamasındayız. Neticeler şu ana kadar gayet güzel. Herhalde müjdeyi yıl dolmadan alacağız.

OKULLAR AÇILACAK MI?

Kabine toplantısında yeni Milli Eğitim Bakanımız bize sunumunu yapacak, bu da o konular arasında yer alıyor. Temennimiz odur ki yüz yüze eğitime geçebilmek. Bu konuyla ilgili Mahmut Bey hazırlıklarını bu istikamette yapmışsa ve gerçekten okullarımız açalım diyorsa biz de Kabine olarak bu işe ikna olursak hayırlı olsun deriz.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24