En Güzel Bahçe / Teras ve Balkon Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

"Eyüpsultan Çiçek Açıyor" sloganıyla, çevre sevgisini arttırmak, çevreye karşı duyarlılık bilincini desteklemek, yaşanılan çevrenin estetik niteliğini geliştirmek amacıyla ikincisi düzenlenen En Güzel Bahçe / Teras ve Balkon Yarışması’nda dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

05 Temmuz 2022 Salı 13:53
834 Okunma
En Güzel Bahçe / Teras ve Balkon Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

Eyüp MODESA iş birliğiyle, en güzel bahçe / teras ve en güzel balkon olarak iki ayrı kategoride gerçekleşen yarışmanın ödül töreni Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Törene Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan MODESA Mobilyacılar Çarşısı Kooperatif Başkanı Ayhan Sekmen ile yarışmada dereceye giren vatandaşlar ve aileleri katıldı.

GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU, SENEYE DAHA DA ÇOK KATILIMCI BEKLİYORUZ”

Başkan Deniz Köken törende yaptığı konuşmada: “Vatandaşların hem bahçelerini doğru kullanmaları hem de balkonlarında bu güzelliği sağlamaları, başkalarına örnek olmaları, evlerde çocukların yeşille, bitkiyle muhatap olmalarını sağlamak açısından MODESA ile böyle bir teşvik yapalım istedik. 243 katılımcı olmuş. Güzel bir etkinlik oldu. İnşallah seneye daha da çok katılımcı bekliyoruz.” dedi.

SENEYE DAHA DA GELİŞECEK”

MODESA Başkanı Sekmen ise, Başkan Deniz Köken’in kendisine yarışma projesini anlattığında çok heyecanlandıklarını belirterek: “Çok güzel kategoriler var. Seneye daha da gelişeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Törende, Balkon Kategorisi’nde birinci olan Billur Karahasan (Göktürk), ikinci olan Hülya Şeker Çakır (Defterdar) ve üçüncü olan Elif Şeras Kurt (Merkez) ile Bahçe/Teras Kategorisinde birinci olan Nilüfer Fırtına Bozyel (Esentepe), ikinci olan Hanife Kuşburnu (Sakarya) ve üçüncü olan Ayşe Eker (Esentepe) ödüllerini Başkan Deniz Köken ve MODESA Başkanı Sekmen’in elinden aldılar.

Yarışmada her iki kategorinin de birincisine 20 bin TL, ikincilere 10 bin TL ve üçüncülere 5 bin TL hediye çeki ile katılım sertifikaları verildi.


EL EMEĞİ VE DOĞA SEVGİSİ MANSİYON ÖDÜLÜ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Büyük özverinin, emeğin ve doğa sevgisinin hikayeleri yazıldığı yarışmada, Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi’nde yaşayan 100 yaşındaki Mihane Akdere’nin, sevgiyle, sabırla büyüttüğü çiçeklerle süslediği, kendi emekleriyle düzenlediği bahçesine ve biriktirdiği yağmur suyuyla çiçeklerini sulayarak çevreye, doğaya karşı duyarlılık örneği gösteren Göktürk Mahallesi sakinlerinden Öznur Ergüvenç’e de mansiyon ödülü verildi.

SABAH NAMAZIMI KILAR HEMEN BAHÇEMLE İLGİLENİRİM”

Mansiyon ödülü kazanan 100 yaşındaki Mihane Akdere ise yarışmayla ilgili olarak: “Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. 100 yaşındayım, bahçemle hep kendim ilgileniyorum. Sabah namazını kılarım hemen bahçeye çıkarım. 12’ye kadar bahçeyle uğraşırım. Bahçe dünya cenneti.” şeklinde konuştu.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24