Çin'de 133 kişi taşıyan yolcu uçağı düştü

Çin'de China Eastern Havayolları'na ait, 133 kişi taşıyan Boeing 737 yolcu uçağı Guangşi eyaletinde düştü. Kaza nedeniyle bölgedeki dağlık alanda yangın çıktığı belirtildi.

21 Mart 2022 Pazartesi 13:07
726 Okunma
Çin'de 133 kişi taşıyan yolcu uçağı düştü

Çin devlet televizyonu, Kunming'den Guangzhou'ya 133 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağının Guangşi bölgesinde düştüğünü açıkladı. Kaza nedeniyle bölgedeki dağlarda yangın çıktığı da duyuruldu. O anlar bölgedeki insanlar tarafından görüntülendi. Videoda, dağlardan dumanların çıktığı görülüyor. Bölgenin bazı bölgelerinde sıcaklıklar şu anda 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

Çin'de düşen uçakta ölü var mı? VİDEO | İlk görüntüler geldi... Son dakika uçak  kazası nerede oldu? Nerede uçak düştü? - Haberler

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yangının çıktığı bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi. Kazanın sebebine ve yolcuların akıbetine dair herhangi bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

Çin Doğu Havayolları'na ait uçağın Haziran 2015'te servise başladığı ve 6 yıldan fazladır kullanıldığı aktarıldı.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24