Burcu Kıratlı yeni sezonda ekranlara dönüyor

Şarkıcı Sinan Akçıl'la ikinci evliliği de uzun sürmeyen Burcu Kıratlı, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Spor tarzı ile dikkat çeken oyuncu, karşısında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

07 Temmuz 2022 Perşembe 10:32
1131 Okunma
Burcu Kıratlı yeni sezonda ekranlara dönüyor

Hızlı adımlarla AVM'de turlayan Burcu Kıratlı, “Kusura bakmayın gerçekten çok acelem var. Kaçmam lazım” dedi. Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine, “Önümüzdeki hafta bir tatil planım olacak. Şu dönemde pek İstanbul’dan uzağa gidemiyorum çünkü toplantılarım çünkü çok" açıklamasını yaptı.

"TELEVİZYONU ÇOK ÖZLEDİM"

“Yeni sezon döneminde bir projeniz olacak mı?” sorusuna güzel oyuncu, “Eylül ayında bir projemiz olacak. Önce televizyona ardından da dijitale olacak. Televizyonu çok özledim. O yüzden önce televizyona bir projem olacak. Şimdi detaylı bilgi veremiyorum kusura bakmayın" yanıtını verdi.

Burcu Kıratlı yeni sezonda ekranlara dönüyor

DHA

Anahtar Kelimeler:
GündemBURCU KIRATLI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24