Bir ülke ayağa kalktı! Üç çocuk annesi keskin nişancı...

Moskova'nın işgal hazırlığında sona yaklaşmasıyla birlikte, Kiev'de sivillerin askeri eğitim çalışmaları hız kazandı. Çok sayıda Ukraynalı vatandaşın eğitime alınmasının ardından uzmanlar, "İnsanlar artık savaşın geldiğini biliyor. En kötü senaryoya hazırlanmalıyız" uyarısında bulundu.

01 Şubat 2022 Salı 16:07
605 Okunma
Bir ülke ayağa kalktı! Üç çocuk annesi keskin nişancı...

Rusya'nın, sınırına 100 binden fazla asker yığdığı Ukrayna'nın NATO üyeliği konusunda başta ABD'den olmak üzere, NATO ülkelerinden yazılı garantiler istediği biliniyor. Bununla birlikte Rusya Dışişleri Bakanlığı, Batı'dan istenen 'güvenlik garantileri' arasında NATO güçlerinin Romanya ve Bulgaristan'dan çekilmesi de olduğunu belirtti.

Bir ülke ayağa kalktı Üç çocuk annesi keskin nişancı...

Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya’yı Ukrayna’yı işgal etmesi durumunda ‘ciddi bedel ödeyeceği’ konusunda uyardı. AFP’nin aktardığı habere göre, iki lider, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik daha fazla askeri adımının önlenmesi gerekliliğinde fikir birliğine vardı.

DHA

Son Güncelleme: 02.02.2022 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24