Binlerce vatandaş bayram namazı için Eyüpsultan’a akın etti

Pandemi nedeniyle uzun süredir hep birlikte bayram namazı kılamayan müminler, Ramazan Bayramı sabahı Eyüpsultan'a akın etti.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:55
452 Okunma
Binlerce vatandaş bayram namazı için Eyüpsultan’a akın etti

Türkiye'nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen on binlerce vatandaş, bayram namazı için Eyüp Sultan Camii'ni doldurdu. Tek yürek halinde saf tutan müminler, Eyüp Sultan Hazretleri'nin manevi huzurunda bayram namazı kılmanın huzurunu yaşadı.

ESKİ BAYRAMLAR EYÜPSULTAN'DA YAŞIYOR 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de bayram namazını cemaatle birlikte Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Namaz çıkışı Başkan Deniz Köken çocuklarla ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bu arada Başkan Deniz Köken, eski bayramların bir geleneğini Eyüpsultan'da yeniden canlandırdı. Eski bayramlarda gelenek olduğu gibi çocuklara mendil ve bayram harçlığı verdi.

Ayrıca Eyüpsultan Belediyesi de namaz çıkışı vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24