Bakan Koca, sağlık çalışanlarına zam yapılacağını duyurdu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin TL arasında zam yapılacağını açıkladı.

01 Aralık 2021 Çarşamba 15:03
507 Okunma
Bakan Koca, sağlık çalışanlarına zam yapılacağını duyurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Grup Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca, doktorlarla ilgili düzenlemeye ilişkin olarak, “Bütün siyasi parti grupları ve başkanlarının destek vereceğini ümit ediyoruz. Bugün madde ihdas edilirse hekimler, diş hekimleri, genel uygulama sabitin genel bütçeye aktarılması dahil önemli maddeleriyle bütün çalışanları, özellikle hekimlerimizi mutlu edecek bir düzenleme olacak. Mecliste bulunan tüm partilerin de destek vereceğini düşünüyorum”

İfadeleri ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti MYK sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Bakan Koca, sağlık çalışanları ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini, konuyla ilgili birkaç gün içinde önemli gelişmeler olacağını belirtmişti.

Ne kadarlık bir zamdan söz ediyoruz?

Bakan Koca, "Pratisyen hekimlerin ek göstergesi 13 binden 33 bine, uzman hekimler diş hekimleri dahil olmak üzere 17 binden 40 bine ek göstergeleri çıkmış olacak" dedi.

Koca, zamlar konusunda ise "Pratisyenlere 2 bin 500, uzman hekimlere 5 bin olmak üzere bir düzenleme yapılacak" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca, Akşener'in sorusuna yanıt verdi

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24