Anne olmak için gün sayan Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz

İki yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile nikah masasına oturan Gupse Özay, yeni fotoğrafını paylaştı. Şimdilerde anne olmaya hazırlanan ve arkadaşlarıyla birlikte objektif karşısına geçen Özay'ın karnının iyice belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı.

27 Haziran 2022 Pazartesi 15:35
1379 Okunma
Anne olmak için gün sayan Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz

'Deliha' filminin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Gupse Özay (37) ile Barış Arduç (34), 2020 yılında sade bir törenle, Çeşme'de nikah masasına oturmuştu. Gözlerden uzak sakin bir hayat süren ikilinin, geçtiğimiz aylarda anne-baba olmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı.

BİRAZ DAHA ZAMAN”

Daha önce "Çocuk istiyor musunuz?” sorusuna, gülerek “Biraz daha zaman” diyen ve birkaç gün önce bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay'ın evde senaryo yazmakla meşgul olduğunu söylemişti.

Anne olmak için gün sayan Gupse Özaydan karnı burnunda ilk poz

"TEYZE OLUYORUM"

Bu açıklamadan günler sonra Özay'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Ünlü isim, güzel haberi; gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" paylaşımını kendi hesabından yayınlayarak duyurmuştu.

Sinema filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan 37 yaşındaki Gupse Özay, paylaşımına "Teşekkür ederiz" notunu düşmüştü.

"BU KÜÇÜK KIZ DOĞSUN"

Yedi aylık hamile olan oyuncu, son paylaşımıyla da bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu "'Yoksun da yoksun' deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok" demişti.

Anne olmak için gün sayan Gupse Özaydan karnı burnunda ilk poz

BEBEK GÖRÜNDÜ

Şimdilerde eşi Barış Arduç'la Alaçatı'da deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Gupse Özay, önceki gün yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Melikşah Altuntaş ve Esra Ruşan ile birlikte vakit geçiren Gupse Özay'dan yeni fotoğraf geldi.

Gecenin sonunda dostlarıyla birlikte objektif karşısına geçen ve yaklaşık 7 aylık hamile olan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.

Anne olmak için gün sayan Gupse Özaydan karnı burnunda ilk poz

DHA

Anahtar Kelimeler:
AnneGupse özayDeliha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24