Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın romantik tatili

Yaklaşık bir yıldır meslektaşı Alp Navruz ile birlikte olan ve mutlu bir ilişki yaşayan Ayça Ayşin Turan önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan’a ayağıyla su atarak şakalaştı. Denizde romantik anlar yaşayan ünlü çift birbirlerini öpücüklere boğdu.

28 Haziran 2022 Salı 13:26
1190 Okunma
Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın romantik tatili

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide başrol oynayan Alp Navruz (31) ile Ayça Ayşin Turan'ın (29) arkadaşlıkları aşka dönmüştü. İlk zamanlar aralarında bir şey olmadığını ısrarla dile getiren ikili, birkaç ay önce aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

"FARKLI BOYUTTA DENEMEYE BAŞLADIK"

Navruz, aşk yaşadıklarını; "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" sözleriyle açıklamıştı.

Mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu çift, önceki gün objektif karşısına geçti. İkili, yeni fotoğraflarını Instagram hesaplarından kalp emojisi ile birlikte yayınladı. Turan ile Navruz'un paylaşımları büyük ilgi gördü.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turanın romantik tatili

EV ARIYORLAR

Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da ev aradığı haberleriyle gündeme gelmişti. İlişkilerinde ileriye dönük bir adım atan aşıklar, tatillerini birlikte geçirmek için Kaz Dağları'nda ya da Urla'da ev arayışına girdiği iddia edilmişti. Gözlerden uzak bir aşk yuvası isteyen ikili, istedikleri gibi bir ev bulamazsa arsa alıp kendileri inşa edecekler. 

"BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ"

Öte yandan geçtiğimiz hafta Etiler'de görüntülenen Ayça Ayşin Turan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. Güzel oyuncu, "Dizi aşkı gerçek oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu sözlerle yanıt vermişti:

Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turanın romantik tatili

"BÖYLE ŞEYLER BENİ GURURLANDIRIYOR"

Sevgilisi Alp Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını belirten oyuncu, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp'le çalışmayı çok seviyorum" açıklamasını yapmıştı.

ÜNLÜ ÇİFT TATİLDE

Yaklaşık bir yıldır meslektaşı Alp Navruz ile birlikte olan ve mutlu bir ilişki yaşayan Ayça Ayşin Turan önceki gün, Bodrum'da bir otelde görüntülendi. Ünlü çift güneş kremlerini sürerek güneşlendi.�

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turanın romantik tatili

ŞAKALAŞTILAR

Alp Navruz, daha sonra denize girmek için otelin iskelesine doğru hareket etti. Sevgilisi Navruz ile denize girmek için yanına giden Ayça Ayşin Turan iskelenin merdivenlerinden inerek kendini Bodrum’un serin sularına bıraktı. Alp Navruz, sevgilisi Ayça Ayşin Turan’a ayağıyla su atarak şakalaştı.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turanın romantik tatili

DENİZDE ROMANTİK ANLAR 

Denizde romantik anlar yaşayan ünlü çift birbirlerini öpücüklere boğdu. Ayça Ayşin Turan bir ara sevgilisi Alp Navruz’un sırtına doğru çıkarak yüzdü. Ayça Ayşin Turan’dan önce denizden çıkan Alp Navruz sevgilisini yüzerken izledi. Bol bol denizde kalan ve yüzen Ayça Ayşin Turan güzelliği ve fit vücudu ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turanın romantik tatili

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24