Açelya Devrim Yılhan: Beni tanımadıkları için rahatım

Ekranlara veda eden 'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Hasibe' karakterine hayat veren Açelya Devrim Yılhan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 36 yaşındaki oyuncu, adını geniş kitlelere duyurduğu rolü hakkında ilginç bir itirafta bulundu.

23 Haziran 2022 Perşembe 11:37
921 Okunma
Açelya Devrim Yılhan: Beni tanımadıkları için rahatım

Açelya Devrim Yılhan, 2 Eylül 1985 tarihinde emekli albay bir baba ve ev hanımı bir annenin tek çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. 2003 yılında Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Atılım Üniversitesi Matematik Bölümünü bırakarak, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalına geçti ve 2010'da eğitimini tamamladı.

'LEYMA İLE MECNUN'UN LEYLA'SI

Oyunculuk kariyerinin başında 'Unutma Beni' (2011) dizisinde kamera karşısına geçen Yılhan, Onur Ünlü'nün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ali Atay'ın başrol oynadığı fenomen yapım 'Leyla ile Mecnun'daki 'Eylül' karakteriyle adından söz ettirmeyi başardı.

Açelya Devrim Yılhan: Beni tanımadıkları için rahatım

2013'te 'İnadına Yaşamak' dizisinde rol alan oyuncu, 'Beni Unutma' filminde 'Olcay' karakterini canlandırırken, 2015'te 'Ve Panayır Köyden Gider' filminde yer aldı. Geçtiğimiz ay final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Hasibe Derenoğlu' karakteriyle hafızalarda yer etti.

Açelya Devrim Yılhan: Beni tanımadıkları için rahatım

"SOKAKTA ÇOK TANINMIYORUM"

Dizide canlandırdığı karakterin görüntüsü nedeniyle sokakta insanların kendisini tanımakta güçlük çektiğini belirten Yılhan, şu ifadeleri kullandı:

Sokakta olumsuz tepki almıyordum. Dizidekinden farklı göründüğüm için çok tanınmıyorum herkes tarafından. O yüzden rahatım diyebilirim.

Açelya Devrim Yılhan: Beni tanımadıkları için rahatım

"BAZI SAHNELERDE İNSANIN PSİKOLOJİSİ BOZULUYOR"

Ünlü oyuncu, "Canlandırdığınız karakterin etkisinden kolay çıkabiliyor musunuz?" sorusuna, "Zor sahneler çektikten sonra insanın psikolojisinin bozulduğu zamanlar oluyor ama öyle rolün ve karakterin çok etkisinde kalmadım" yanıtını verdi.

GONDOLDA BAYILMIŞ!

Çocukluk yıllarında savaş pilotu olmayı hayal eden Açelya Devrim Yılhan, henüz 15 yaşında Eskişehir’de üç kez 500 metreden paraşütlü atlayış yapmış. Tam alıştım derken, yükseklik korkusu oluşan oyuncu, "Korkumu yenmeliyim" diyerek bindiği gondolda da baygınlık geçirmiş.

Henüz dokuz yaşında başladığı tenisi 18 yaşına kadar lisanslı oyuncu olarak sürdüren Açelya Devrim Yılhan, Ankara'da katıldığı bir turnuvada üçüncülük elde etmiş.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24