VERDA GÖKTÜRK AÇILDI !

BOTANİK DÜNYASINA YENİ BİR BAKIŞ GETİRECEK VERDA GÖKTÜRK AÇILDI!!!

03 Ekim 2022 Pazartesi 09:29
4687 Okunma
VERDA GÖKTÜRK AÇILDI !

Peyzaj mimarı Emel Şanoğlu’nun 2019 yılında kurduğu Verda Botanic markasının yeni ortağı girişimci iş insanı Yıldırım Keskin ile birlikte açtığı sıradışı mekan Verda Göktürk açıldı.

Açılışını Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Aran’ın yaptığı davete Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken, Gamze İnci Kalyoncu, Merve Büyüksaraç, Murat Balcı, Sultan Gadımbaylı, Hülya Sepken, Vildan Aran, Selcen Faydasıçok, Burşem Ege ve Özgür Akman, bir çok ünlü mimar gibi cemiyet ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Her zaman özenle seçilmiş sağlıklı, kaliteli ve fiziksel özellikleri ile göz alıcı canlı botaniklerin kapınıza ulaşması hedefi ile yola çıkan Verda Botanic’in yeni mekanı için Emel Şanoğlu “bitkiler ile tanışabileceğiniz, bitkiler ile ilgili sorularınızın cevaplarını bulabileceğiniz, dilerseniz alıp evinize götürebileceğiniz, iyi bir çekirdekten çekilmiş bir kahve ile güne başlayabileceğiniz, iyi bir şefin elinden çıkan yemekleri tadabileceğiniz ve size farklı bir deneyim yaşatacak bir mekanı hedefledik” dedi.

İletişim Bilgileri;

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Belediye caddesi Silverhouse, D:no:25 / c, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

instagram: @verdabotanic

Telefon0532 588 69 46

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.10.2022 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.