VACU MAGİC VE ROLL MAGİC ÇOK YAKINDA ESTEMİA’DA

Geleneksel egzersiz programına göre daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olan Vacu Magic ve daha pürüzsüz, sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olan Roll Magic çok yakında Estemia’da.

14 Ocak 2020 Salı 17:54
4095 Okunma
VACU MAGİC VE ROLL MAGİC ÇOK YAKINDA ESTEMİA’DA

Kızılötesi ışıklarla vücut sıcaklığını ve terlemeyi arttırarak metabolizmanızı hızlandıran Vacu Magic, cilt hücrelerinizin yenilenmesine ve (ısıtarak) kaslarınızın rahatlamasına yardımcı oluyor. Her iki tarafında güçlü IR lambalarla donatılmış olan Vacu Magic, vakum etkisi ile belin altındaki bölgelerde yağ asidi salınımını hızlandırarak yağ dokusundaki kan akışını arttırıyor.
 

Estemia olarak 11 yıldır Göktürk’te hizmet verdiklerini belirten Faruk Emre; “ Çağımızın en önemli konusunun zaman olduğunun farkındayız. Bu hızlı tempoya ayak uydurabilmek için, yapmış olduğunuz işlemlerden en kısa sürede, en iyi sonucu almak istemek te en doğal hakkımız. Estemia olarak, son teknolojileri takip ederek, sizlere zamandan tasarruf edebileceğiniz sistemleri burada buluşturmaya devam ediyoruz. Bunlardan bir yenisi de Vacu Magic ve Roll Magic, Vacu Magic kadın- erkek, çocuk- yaşlı ayırt etmeden kişiye özel programlarıyla sadece 30 dakikalık bir sürede, selülit giderme, kalça şekillendirme, bel ve bacak bölgesindeki yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak. 30 dakikalık bir yürüyüşle 2500 kalori yakacaksınız. Avrupa ve Amerika’daki bütün fitness ve wellness merkezlerinden sonra, Türkiye’de de Estemia’da Vacu Magic’le tanışacaksınız. Bu deneyimden faydalanmak istiyorsanız sizi de en kısa sürede Estemia’ya bekliyoruz” dedi.

Estemia Vacu Magic ön kayıt kampanyalarıyla siz değerli müşterileri merkezine bekliyor.

İletişim:

Adres: Kemerlife 21 Çarşı Göktürk/İstanbul

Telefon: 0533 063 23 50 - 0212 322 91 85

Web: estemia.com.tr
 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.01.2020 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.