Uzm. Psk. Hacer Bolat Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek'e Müjdeyi Verdi

Uzman Psikolog Hacer Bolat, Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek, Spor Politikaları Derneği ve İyilik Serüveni Platformu Başkanı Hakan Nergis ve Göktürk Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi ve Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner bir araya geldi

13 Ekim 2021 Çarşamba 14:59
3851 Okunma
Uzm. Psk. Hacer Bolat Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek'e Müjdeyi Verdi

Toplumsal fayda sağlayacak projeyi hayata geçirmek için Psikolog Hacer Bolat hanımın ofisinde Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek, Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği Başkanı Ümit Öner, Spor Politikaları Derneği ve İyilik Serüveni Platformu Başkanı Hakan Nergis bir araya geldi. Toplantı sonucunda Eyüpsultan ilçemizde yaşayan "Şehit ve Gazi" yakınlarına ücretsiz danışmanlık için; ilerleyen günlerde yapılacak olan protokolün anlaşması sağlandı.

Uzman Psikolog Hacer Bolat Eyüp Şehit ve Gazi Ailelerine Ücretsiz Danışmanlık Vereceğini Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek, Spor Politikaları Derneği ve İyilik Serüveni Platformu Başkanı Hakan Nergis ve Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi, Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği Başkanı Ümit Öner'e Müjdeyi Verdi.

Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Sağlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Adrres: İslambey Mahallesi Arifpasa Caddesi No 3 Eyüpsultan

Telefon: 0543 527 46 41

Uzm. Psk. Hacer Bolat Ofisi

Adres: Göktürk Merkez Mhallesi İstanbul Caddesi No: 2 Su Venue D Blok Daire 3

Telefon: 0555 198 33 48

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.10.2021 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24