TYD EĞİTİM DANIŞMANLIĞI GÖKTÜRK’TE HİZMETİNİZDE!..

LGS, TYT, AYT, AP, IB, IMAT, SAT ve tüm sınav türleri için akademik olarak birebir özel ders vererek çocuklarınızı destekliyor...

25 Ağustos 2022 Perşembe 15:29
1706 Okunma
TYD EĞİTİM DANIŞMANLIĞI GÖKTÜRK’TE HİZMETİNİZDE!..

TYD EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Nedir? Kurucusu Matematik Öğretmeni Tahsin Dizren'den dinleyelim.

"Boğaziçi Üniversitesi matematik öğretmenliği bölümünden 2015 yılında mezun olup ve aynı üniversitede yüksek lisans eğitimime devam ettim. 6 yıl çeşitli özel okullarda görev aldıktan sonra edindiğim tecrübelerle öğrencilerime bireysel destek verebilmek için TYD Eğitim Danışmanlık firmasını kurdum.

Başta AP, IB, SAT gibi yurt dışı program ve sınavlar olmak üzere matematiğin her alanında dersler vermekte ve öğrencilerin eğitim serüvenlerine danışmanlık hizmeti vermekteyim."

Şimdiden yoğun bir döneme giren Tahsin Bey ve ekibi 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılına öğrenciler kadar hazır olduklarını bildirdiler. 

Detaylı bilgi ve Randevu için;

İletişim: 0554 462 76 65

@tydegitimdanismanlik

Adres: G1 Ofis Binası Daire:6 Göktürk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.08.2022 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.