Suat Bıçak “X Bir Bilinmeyen” Kitabını Okurlarına Sundu.

19 Ocak 2021 Salı 12:28
932 Okunma
Suat Bıçak “X Bir Bilinmeyen”  Kitabını Okurlarına Sundu.

“X BİR BİLİNMEYEN”

“yeniden başlamak için kendini öldür”

Polisiye-gizem tadında sürükleyici bir roman… Türkiye’nin yeni kalemlerinden Suat Bıçak yaşananları bir film tadında, heyecanı sürekli ayakta tutarak okuyucularına aktarıyor.

Cinius yayınları iş birliği ile hazırlanan “X Bir Bilinmeyen” adlı projede olaylar kısa bir zamanda hızla gelişen bir senaryo ile ele alınıyor.Yazar olayları farklı ülkelerden farklı detayları birleştirerek kurguyu daha evrensel bir hale dönüştürmüş. Küçük bir kıvılcımın tıpkı bir yanardağa dönüşmesi gibi. Standart romanların dışında bir yenilik peşinden koşan yazar bu isteğine ilk kitapta ulaşmak istiyor.

Suat BIÇAK “X Bir Bilinmeyen” kitabını kısaca şöyle anlatıyor “Bir Dan Brown okumayı veya bir polisiye film seyretmeyi seviyorsanız bu kitabı okurken mutlaka keyif alacaksınız”.

Kimdir Suat Bıçak?

23 ağustos 1981 Sakarya’da dünyaya gelen yazar, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü bitirdi. Uzun bir süre uluslar arası bir şirketin depo sorumlusu olarak görev yaptı. Daha sonra hayatının fazla tekdüzende gittiğini fark edip kendi işini kurmaya karar verdi. Birkaç farklı iş yaptıktan sonra şimdi bir Gsm firmasının bayisi olarak kendi işiyle meşgul oluyor. Evli ve iki oğlu var. Eşi 112 Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışıyor. Zaten kitabı yazmaya başlarken eşinin görev sırasında başına gelenlerden etkilendiğini her fırsatta söylüyor.

Her yazarın kendine özgü bir dünyası olduğunu belirten Suat Bıçak, ilk kitabı ile dünyasına gelenlere güzel bir karşılama hazırlamış. Keyifle okumanız dileğiyle.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.01.2021 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.