Serkan Can ‘Aklımdakini Aldın’ ile Devam Ediyor.

Yeni şarkısını sevenleri ile buluşturdu.

26 Nisan 2021 Pazartesi 09:46
938 Okunma
Serkan Can ‘Aklımdakini Aldın’ ile Devam Ediyor.

Serkan Can her ay yeni bir şarkısını single olarak yayınlamaya devam ediyor. Nisan ayı şarkısı ise 'Aklımdakini Aldın' oldu. ‘Islıklı Şarkılar’ ismini verdiği projesi için üç şarkısının stüdyo aşamasını tamamlayan Serkan Can, serinin ikinci şarkısı olan ‘Aklımdakini Aldın’ı 24 Nisan Cumartesi Günü dinleyicileri ile buluşturdu.

Sözleri ve müziği kendisine ait olan ‘Aklımdakini Aldın’ isimli şarkısına, gitarı ile yaptığı akustik versiyon, 24 Nisan Cumartesi Günü tüm dijital platformlarda ve klibi ile birlikte Youtube’da yayında. Şarkının kayıt ve mix işlemlerini aranjör Ozan Sarıboğa yaparken, klibini ise yönetmen Sinan Can çekti. 'Aklımdakini Aldın’ şarkısı için köy ortamını seçen şarkıcı, arkadaşları ile çektiği samimi video klibini dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Islıklı Şarkılar serisinin diğer şarkısını Mayıs ayında, dijital platformlar ve Youtube’dan dinleyicileri ile buluşturacak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.04.2021 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.