RAS Kuaför, Göktürk’te Hizmete Girdi.

Rıdvan Bayar ve Selim Coşkun'un işletmesi RAS salonları, zincirlerine bir yenisini ekledi.

18 Nisan 2022 Pazartesi 14:58
1833 Okunma
RAS Kuaför, Göktürk’te Hizmete Girdi.

RAS Kuaför; Göktürk’teki İstanbul Caddesi üzerinde, son derece modern dokunuşlarla kurguladığı salonunu görkemli bir törenle açtı.

Rıdvan Bayar ve Selim Çoskun'un marka kurucusu olduğu RAS Göktürk’ün işletmeciliğini Kemal Yalçın yapacak. Göktürk şubesinin kuruluşunda her detayı göz önüne aldıklarını anlatan Kemal Bey kadrosunun tecrübesine ve vizyonuna güvendiğini söyledi.

Yeşilyurt, Atakent, Florya, Taksim, Fişekhane, Alkent’te hizmet veren ve yakın zamanda Bodrum şubesini güncelleyen Rıdvan Bayar ve Selim Çoşkun, RAS Göktürk’ü bölgeden gelen talepler üzerine dizayn ettiklerini söylerken, zorlu bir sürecin ardından Göktürk halkına hizmet getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattılar.

Her kesime hitap ettiklerini dile getiren RAS kurucuları, açılışta kendilerine destek olan yetkili ve vatandaşlara teşekkürlerini iletip, “Uzun süredir bu salonda Göktürk halkına hizmet etmeyi hayal ediyorduk. Ancak salgın hastalık buna engel oldu. Bugün hayalimizi geçekleştirmenin mutluluğunu sizinle paylaşıyoruz’ dediler.

RAS USULÜ ÖRGÜ KAYNAK

ÖRGÜ KAYNAK - YouTube

Salonda saç bakımı, saç renklendirme, saç şekillendirme, ilik bakımı, gelin başı, makyaj ve el-ayak bakımı hizmetleri yer alırken, RAS Kuaför’ün patentli ürünü “Örgü kaynak” ziyaretçilerin merak konusu oldu. 
Uzmanlardan yeni trend saç modelleri hakkında bilgi alan ziyaretçiler, açılışa özel kampanyalardan da faydalanmayı ihmal etmedi.

RAS GÖKTÜRK / KEMAL YALCIN
Whatsapp: 0533 540 51 23
☎️ 0212 322 22 56

instagram: @rasgokturk

Web: www.raskuafor.com

Adres: Göktürk merkez,İstanbul cad.No:56 34077 EYÜPSULTAN /İSTANBUL

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.04.2022 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.