Porland, Yeni Mağazasını Göktürk’te Açtı...

Türkiye'nin lider porselen üreticilerinden Porland, mağaza ağını genişleterek büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki yeni mağazasını Kemerburgaz Göktürk’te açan Porland, trendlere yön veren tasarımlarını Göktürk mağazasında kullanıcıların beğenisine sunuyor.

24 Ekim 2022 Pazartesi 14:21
1521 Okunma
Porland, Yeni Mağazasını Göktürk’te Açtı...

Porselen sektöründe tasarım odaklı yaklaşımıyla fark yaratan Porland, zincir mağazalarına doğadan ilham alan konsepti ile öne çıkan yeni bir mağaza daha ekledi. Göktürk’te 515 metrekarelik alanda açtığı mağazası ile kullanıcılarını eşşiz ürün portföyü ile buluşturan marka, özgün mağaza dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Loft mizansenlere yakışan beton, metal gibi endüstriyel öğelerin yer aldığı dekorasyonda,; yeşil ve ahşap kullanımı ile sıcak bir denge oluşturuluyor. İki katlı geniş alanıyla keyifli bir atmosferde alışveriş imkanı sunan mağazada; Porland’ın sofra, mutfak ve ev yaşam kategorilerindeki seçkin serileri sunuluyor.

“Ürünlerimizi daha fazla kullanıcıya ulaştırmayı arzu ediyoruz”

Göktürk’te açılan yeni mağazaya yönelik konuşan Porland Yönetim Kurulu Üyesi İmge Pamukçu, şunları söyledi: “20 bini aşkın ürün çeşidimizi 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye ulaştıran Porland olarak büyümeye devam ediyoruz. Yeni satış kanallarımızla ürünlerimizi Türkiye’de ve dünyada daha fazla kullanıcıya ulaştırmayı arzu ediyoruz. Bu hedefe de emin adımlarla ilerliyoruz.”

Misafirler yaşam alanlarında keyifli vakit geçirecek.

Porselenin ham maddesi olan topraktan ilham alınarak taş, tuğla, ağaç ve metalden oluşan mimari yapı, iç dekorasyonunda kullanılan renkler ve malzemeler ile doğanın yansımalarını taşıyor. Porland yeni mağazasında çevreci yaklaşımını ve alışveriş keyfini dengeli bir şekilde bir araya getirmeyi hedefliyor. Söz konusu alanlardaki dinamik renkler ve yaşayan sahnelerle misafirlerin alışveriş yorgunluklarından sonra mola vermeleri amaçlanıyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.