"Moi Flowers & Book Cafe" Yakından Tanıyalım!

"Çiçekten fazlası" diyerek on yıl önce yola çıkan Moi Ailesi, siz değerli misafirlerini bekliyor.

18 Nisan 2022 Pazartesi 12:12
1371 Okunma
"Moi Flowers & Book Cafe" Yakından Tanıyalım!

Moi ailesinin hikayesi; On yıl önce “Ben çiçekçi olacağım!” diyerek başladı. Sonrası çiçeklerle iç içe ve onları çok severek devam etti. Artı olarak profesyonel çiçekçilik eğitimi alan İpek Sinem Okuyucu daha da fazlasını yapmaya karar verdi.   Florist olan annesi ile yepyeni bir yolculuğa çıktı. 2021 Nisan ayında hayalleri gerçek oldu.

Kemerburgaz'da Açıldı.

Burada en güzel, en taze çiçeklerle birlikte nadide, seçilmiş kitapları birbirine sarılmış halde ve siz çiçeklerinizi, kitaplarınızı seçerken yanında leziz bir keyif kahvesi yudumlayabileceksiniz.

Bunun yanı sıra çiçek atölyesi etkinliklerinin düzenlendiği, tasarım seramik, vazo ve dekoratif saksılara da ulaşabileceğiniz Moi Flowers sizlere en iyi hizmeti veriyor.

En taze çiçekleri titizlikle seçen İpek Hanım ve annesi, her hafta evinizin, bahçenizin, balkonunuzun, terasınızın bir köşesinde siz neyi görmek istiyorsanız  o çiçeği veya bitkiyi sizler için en iyi şekilde hazırlıyor. Güleryüzlü, samimi ve kaliteli hizmet temellerinden oluşmuş minik aile gelen misafirlerini mutlu bir şekilde uğurluyor. 

Ürünlere göz atmak için detaylı bilgileri siz okuyucularımıza aşağıda bırakıyoruz. 

Telefon : +90 506 912 33 37

instagram : @moiflowers_

Web : moiflowers.com/

Mail : [email protected]

Adres : Mimarsinan mah. Bahçeköy cad. No:58‐62 A Kemerburgaz -Eyüp İSTANBUL

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.04.2022 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.