KÜLTÜR, SANAT, SPOR VE EĞLENCE KEMERBURGAZ KENT ORMANI’NDA

Yılın 365 Günü Eğlence Kemerburgaz Kent Ormanı’nda İstanbul’un kültür sanat ve eğlence için buluşma noktası Kemerburgaz Kent Ormanı birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

01 Şubat 2021 Pazartesi 15:38
3936 Okunma
KÜLTÜR, SANAT, SPOR VE EĞLENCE KEMERBURGAZ KENT ORMANI’NDA

Ice Rink Buz Pisti

Ormanda kurulan 450 metrekarelik buz pisti özellikle küçük ziyaretçilerin ilgi odağı halinde.

Ayrıca açık alanda hava sirkülasyonunun mevcut olduğu pistte, temas edilen tüm bölgeler her saat başı temizleniyor. Hijyen koşullarına uygun ekipmanlar sağlanıyor ve tüm ekipmanlar her kullanım sonrası dezenfekte ediliyor. 24 saat bekletildikten sonra yeniden kullanılabiliyor.

Profesyonel eğitmenlerin gözetiminde haftanın her günü paten keyfi yapılabilecek pistte, 5 yaş ve üstü herkes paten, kask ve dizlik kullanarak kayabilecek. Yabancı aileler ve turistler için de İngilizce, Rusça, Arapça yabancı dil bilen profesyonel eğitmenler özel ders verebiliyor.

Ormanda açık alanda hizmet vermesi açısından vatandaşların, özellikle de çocukların yoğun ilgi gösterdiği pist, İstanbul’un en gözde buz pateni merkezi olmaya aday.

Türkiye’nin En Büyük Çift Katlı Kırk Atlıkarıncası

Ayrıca yine Kemerburgaz Kent Ormanı’nda Türkiye’nin en büyük çift katlı atlıkarıncası 40 adet hareketli atıyla hem çocuklar hem de yetişkinler için oldukça renkli bir deneyim.

Ormanın Mağlova Kapısından girildiğinde ziyaretçilerini karşılayan atlıkarınca hafta içi 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

SS 100 Akademi

Yetişkinlere ve çocuklara yönelik temel ve ileri düzeyde birebir Motokros ve Enduro eğitimleri imkânı bulunuyor.

SS Akademi, motor tecrübesi olsun ya da olmasın, şampiyon sporcu Şakir Şenkalaycı eşliğinde birebir eğitim ile enduro sporunu sevdirme ve rahatlıkla yapma imkanı sağlıyor.

Macera Parkı

Çocuklar, midilli ahırı, çocuk kulübü, izci kampı ve uçurtma atölyesinde vakit geçirebiliyor. Macera Parkı stres atmak isteyen yetişkinler için birebir.

Power Tennis Academy

Kemerburgaz Kent Ormanı’nda doğanın ve temiz havanın içinde güç, dayanıklılık, kondisyon ve atletik performans geliştirmek üzerine antrenmanlar yapılıyor. Ormanda yer alan 4 adet tenis kortu yaz-kış ayırt etmeden tüm tenis severlere hizmet veriliyor.​

Cross Training Factory

Cross Training Factory Kemerburgaz Kent Ormanı’nda doğanın ve temiz havanın içinde hizmet veriyor. Özel ve grup dersleriyle güç, dayanıklılık, kondisyon ve atletik performans geliştirme üzerine sizlerle birebir ilgilenmekte. Siz de doğanın içinde bu eşsiz salonda kaliteli antrenman yaparak gelişmek istiyorsanız Kemerburgaz Kent Ormanı’na mutlaka uğrayın!

Bisiklet Alanları

Yüzölçümü ile Türkiye’nin en büyük parklarından biri olan orman bisiklet ya da akülü araçlar kiralanarak dolaşılabiliyor

İki tekerlekli, dört tekerlekli ve akülü bisiklet modelleriyle, ormanda sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Ormanın eşsiz yeşillikleri arasında bisiklet ile sürüş yapılabilmesi için kısa ve uzun parkur olarak 2 farklı uzunlukta bisiklet yolu bulunmaktadır. Kısa parkur 3.500 metre, uzun parkur ise 5.300 metre

WOODBOX İSTANBUL

Functional - Boxing - Yoga ile Kemerburgaz Kent Ormanı’nda hizmet vermeye başladı. Doğanın içinde antrenman yaparak sağlıklı kalmak isteyenler için Kemerburgaz Kent Ormanı’nda.

Mağlova Kemeri

455 yıl önce Kırkçeşme Su Yolu Sistemi’ni İstanbul’a ulaştırmak için Mimar Sinan tarafından inşa edilen Mağlova Su Kemeri, İstanbul’a su taşımaya hâlâ devam ediyor. 36 metre yüksekliğe, 258 metre uzunluğa sahip olan kemer; sahip olduğu tarihi, mimari, estetik ve hidrolik özellikleriyle dünya turizmi açısından, Eyfel Kulesi ve Mostar Köprüsü ile kıyaslanabilecek çok kıymetli bir eser olarak biliniyor.

DOT Tiyatro

Ormanın içinde yer alan Sanat Köyü sanatseverler için farklı aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Her yaştan ziyaretçiye yönelik oyun prodüksiyonları, kapalı ve açık alanda sahnelenen farklı konseptlerde oyunlar, oyun okumaları, paneller, atölyeler, müzik dinletileri var.


Beltur Kent Orman Cafe

Kemerburgaz Kent Ormanı - Beltur

Profesyonel personel kadrosu ve çok kapsamlı gastronomi hizmetleri ile Kemerburgaz Kent Ormanı’na gelen ziyaretçilere lezzetli yemekler sunuyor.

İstanbul Kitapçısı

İstanbul’u en güzel anlatan kitap ve hediyeler, Kemerburgaz Kent Ormanı içerisinde sizinle buluşuyor.

Tadına doyulmaz Kemerburgaz Kent Ormanı manzarasıyla birlikte artık her daim taze içecek ve hafif lezzetler bulabilmek mümkün.

Adres: Göktürk Merkez, Pirinççi Köyü Kemerburgaz Yolu, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Mail: [email protected]

Tel: +90 212 663 03 03

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.02.2021 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.