Koru Life: Göktürk’teki Kaliteli Yaşam Alanınız

Yaklaşık 40 yıllık piyasa tecrübesine sahip Aykutoğlu Grup bünyesinde, Göktürk’te bulunan Göktürk Koru Life konut projesi, size ve sevdiklerinize yeşil ile konforun birleştiği huzurlu yaşam alanları sunuyor.

03 Ocak 2020 Cuma 11:40
1846 Okunma
Koru Life: Göktürk’teki Kaliteli Yaşam Alanınız

Modern mimariyi estetik bir biçimde müşterilerine sunan Aykutoğlu Grup, geniş ve ferah sosyal yaşam alanlarıyla İstanbul’un trafik karmaşası ve stresli iş hayatından uzaklaşmak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Şehrin karmaşasından uzak, sakin, huzurlu, doğa ile iç içe bir yapıya sahip olan Aykutoğlu Göktürk Koru Life, konforlu projelerle müşterilerinin karşısına çıkıyor.

İstanbul’a İstanbullulara yaraşır, eser niteliğinde yapılar sunmak; lokasyonu, mimarisi, malzemesi, mühendisliği, işçiliğiyle ve yatırım değeriyle yüksek nitelikli binalar yapmak hedefiyle faaliyet yürüten Aykutoğlu inşaatın, hayata geçirdiği, 95 daireden oluşan Koru Life projesinde;

Kamelyalar ve çocuk oyun alanları, suni göletler ve süs havuzları, sosyal tesis yürüyüş alanları, barbekü mangal bahçesi, tenis & basketbol sahası, 2 adet yüzme havuzu, 150 araçlık otopark, cep sinema salonu, basketbol sahası, 2 adet Türk hamamı, 2 adet konuk evi, fitness salonu ve sauna, gibi farklı yaşam alanları bulunuyor.

İletişim:

Web: www.korulifegokturk.com – www.aykutoğlu.com

Telefon: 0 (212) 322 07 28

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.