İş İnsanı Sadettin Saran'dan Örnek Davranış!

Sevilen iş insanlarından olan Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde bir mesaj yayınlayarak tüm çalışanlarını sevindirdi. Özellikle döviz kurlarındaki artış nedeniyle kimi şirketler işçi çıkarırken Saran Holding çalışanlarına %7 oranında ara bir zam yaptı.

24 Eylül 2018 Pazartesi 15:03
1590 Okunma
İş İnsanı Sadettin Saran'dan Örnek Davranış!

Sevilen iş insanlarından olan Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde bir mesaj yayınlayarak tüm çalışanlarını sevindirdi. Ayrıca diğer işverenler için de örnek bir davranış sergiledi. 

Kriz nedeniyle çoğu işyeri işçi çıkartırken, Saran Holding'in patronu Sadettin Saran, holding çalışanlarına %7 oranında kriz zammı yaptı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, zam haberini çalışanlarına şöyle duyurdu:

Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,

Ülkemizin ekonomik anlamda içinden geçtiği bu zor günlerde elbette hepimiz çeşitli sorunlar yaşıyoruz.

Elimizden geldiğince tasarruf tedbirleri uyguluyor, bu süreci gerek ülkemiz gerek şirketimiz olarak en güçlü şekilde atlatmaya çalışıyoruz.

Ancak bir yanda da ülkemize olan bağlılık, sorumluluk ve inançla yatırım fırsatlarını da değerlendiriyor, grubumuza biçtiğimiz öncü vizyon çerçevesinde büyüme hedeflerimizden asla vazgeçmiyor, büyüyoruz.

Değerli Arkadaşlari

Bugün grup olarak hangi noktaya geldiysek siz çalışma arkadaşlarımızın desteği ile geldik. Her zaman "en değerli yatırım insana yapılandır" dedik ve calışanlarımızla birlikte büyüdük.

Dolayısıyla bugün de aynı düşünceyle grup genelinde aldığımız bir kararı uygulamaya koyuyoruz. 1 Eylül itibarıyla içinden geçtiğimiz zor zamanları da dikkate alarak, çalışanlarımızın aylık maaşlarına yüzde 7 oranında bir ara zam uygulayacağız.

Umuyorum ki, bugüne kadar gösterdiğiniz üstün gayret ve başarılarınıza yenisini ekler, grubumuza ve markamıza olan bağlılığınızı daha da arttırırsınız. İnancım odur ki, birlikte çok daha güzel günler göreceğiz ve büyüyerek ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Hepinizi sevgiyle kuçaklıyorum.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.09.2018 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24