HK Davet Organizasyon İle Unutulmaz Anlar Yaşayın...

HK Davet Organizasyon firması; düğün, nişan, söz, event, lansman ve etkinlikleriniz için doğru adres !

21 Aralık 2022 Çarşamba 14:07
2863 Okunma
HK Davet Organizasyon İle Unutulmaz Anlar Yaşayın...

HK Davet Organizasyon 2003 yılında catering hizmetine odaklanarak kurulmuş bir firmadır. Kendi kurmuş oldukları ekip ile kurulumundan bu yana çalışmaktadır. Her geçen gün büyüyen bünyelerine ekip arkadaşları dahil etmişlerdir. İstanbul'un bir çok gözde mekanlarında görev alıp, büyük projelere imza attılar. Ödüllü aşçı ve garson ekibi ile davetlerde üst düzey kaliteli hizmet vermeye devam ediyorlar. Düğün organizasyon sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan HK Davet Organizasyon firması bu sektörün öncülerindendir. Kurum ve kuruluşlardan gelen catering ve insan kaynakları taleplerini de karşılayabilecek kadar uzman bir firmadır.

Hizmetler
- Dekorasyon / Süsleme
Davetinizin konseptine ve tarzına göre çeşitli süslemeler yapabilirler. Özellikle hayatınızın belki de en mutlu “evet” kelimesini telaffuz edeceğiniz nikah masası süslemelerinde büyük bir özenle hizmet veriyorlar.  Dekoratif objeler kullanırken romantik, klasik, sade veya bohem tarzın en güzel objelerini kullandıklarını söyleyebiliriz.

Ek Hizmetler
Butik bir nişan kutlamasından, şık bir gala yemeğine kadar her organizasyonu profesyonel ekibi tecrübeli ellerine teslim edebilirsiniz.

Düğün, söz, mezuniyet, doğum günü partisi veya bayi toplantıları ve fuarlar gibi kurumsal etkinliklerinizi de başarıyla hayata geçirebilen bir firmadır. Evinizde vereceğiniz samimi bir barbekü partisinde olduğu kadar, ürününüzün tanıtımı için ihtiyacınız olan lansman etkinliğinde de aynı titizlikle çalışacaklarından emin olabilirsiniz. 


Detaylı Bilgi ve Etkinlik Tarihi Oluşturmak İçin;

Telefon: 0532 565 40 60

instagram: @hkdavetorganizasyon


 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.