Göktürk‘te Mahalle Afet Gönüllüleri Ekibi Oluşturuldu!

Göktürk Mahallesi, afet durumları için gönüllü ekipler oluşturmaya başlıyor.

17 Mart 2022 Perşembe 11:36
1356 Okunma
Göktürk‘te Mahalle Afet Gönüllüleri Ekibi Oluşturuldu!

Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş önderliğinde oluşturulan MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri) ekibi, dün Biltes Kolejinde yapılan törenle yeminlerini edip görevlerine başladılar.

Acil Müdahale Derneğinin düzenlediği eğitimlere katılıp afete hazırlık, afet psikolojisi, hafif arama kurtarma, afet haberleşmesi, temel yangın söndürme ve temel ilk yardım gibi konularda eğitim alan gönüllüler, Göktürk Mahallesinde oluşabilecek tüm afet (deprem, yangın, sel vb…) durumlarında uzman kurtarma ekipleri ile birlikte destek ekibi olarak görev alacaklar.

Oluşturulan 1. Göktürk MAG ekibi ardından 2. Ekip için üye kayıtlarına başlanmış olup gönüllülerin, Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş ile irtibata geçmesi yeterli olacaktır.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.03.2022 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24