Göktürk Kemerburgaz'a Hastane Müjdesi

Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Gürkan Yılmaz "GÖKTÜRK KEMERBURGAZ A HASTANE" MÜJDESİNİ VERDİ. 

12 Haziran 2019 Çarşamba 10:52
2207 Okunma
Göktürk Kemerburgaz'a Hastane Müjdesi

Göktürk Dergisine verdiği özel demeçte Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Gürkan Yılmaz; "HASTANE YAPIMI İÇİN 60 DÖNÜMLÜK ARAZİNİN TAHSİS İŞLEMİ BAŞLAMIŞTIR" dedi. 


AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum - Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Gürkan Yılmaz - Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Gürkan Yılmaz; "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un bölgemize gelmesi üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte Bakan bey ile görüştük. Yerin durumunu ve ne aşamada olduğunu anlattık. Bakan beye dosyamızı teslim ettik. Bakan bey yerin Sağlık Bakanlığı'na tahsisi için talimat verdi. Sağlık Bakanımız ve İçişleri Bakanımız ile daha önce yaptığımız görüşmeler ile belli bir aşamaya gelen hastane meselemiz yerin tahsis işlemlerinin başlaması ile netlik kazanmaya başlamıştır. Fırat Sokağı'nın sonunda bulunan kadastrol boşluk olarak tabir edilen parsel dışı 60 dönümlük alan hastane olarak tahsis edilecektir. Tüm kurumlar bu konu ile ilgili çalışmaya başlamıştır. Bölgemize hayırlı olsun." dedi. 


AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit - Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.06.2019 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.