Göktürk Elif Eğitim

Ülkemizde Liseler ve Üniversiteler, uygulanış şekli farklılık göstermekle birlikte dünyanın her yerinde olduğu gibi

16 Ağustos 2018 Perşembe 14:36
2802 Okunma
Göktürk Elif Eğitim

Ülkemizde Liseler ve Üniversiteler, uygulanış şekli farklılık göstermekle birlikte dünyanın her yerinde olduğu gibi, merkezi sınav yaparak öğrenci almaktadır ve daha uzun yıllar bu sistemle öğrenci almaya devam edecektir. Yapılan bu sınavlar sıralama sınavı niteleğindedir.Böylece okullarda alınan eğitimin ilerisine gitmek isteyen veli ve öğrencilerimiz daha özel bir çalışma talep etmektedir.

İşte tam bu noktada Gölpark Elif Eğitim olarak öğrencilerimizin bu zorlu maratonunda onlara destek sağlayacak birebir ya da grup dersi koordine etmekteyiz. Dersleri ofisimizde, kendi evinizde veya arzu ettiğiniz uygun bir ortamda uygulamaktayız.

Merkezimizde düzenli periyodlarla farklı kaynaklardan oluşan Türkiye Geneli Deneme Sınavları uygulanmaktadır. Bu sınavların sıklığını ve sayılarını adayların sınav takvimine göre artırmaktayız. Böylece öğretmenlerimiz merkezi sınav dönemine adım adım yaklaşırken konu eksiklerini hızlıca giderme fırsatı yakalar.

2000'li yılların ilk günlerinde başladığımız eğitim-öğretim serüvenimizden edindiğimiz tüm birikimleri "GÖLPARK ELİF EĞİTİM " çatısı altında birleştirerek siz değerli öğrencilerimize ulaştırmak istiyoruz. Alanında yetkinliğini şimdiye dek çeşitli eğitim kurumlarında ispatlamış olan bir öğretmen kadrosuna sahibiz.

Gölpark Elif Eğitim , Butik Eğitim ve Özel Eğitim anlayışı ile kurulmuş olup 2017 yılından itibaren Neo Gölpark'ta hizmet vermeye devam etmektedir.

Unutmayın akademik başarıya giden yolda profesyönel yardım alan her öğrenci hedefine daha rahat ulaşır.

Elif Eğitim

Telefon : +90 535 265 96 46​

Adres : Neo Gölpark Sitesi Mavigöl Mah. Koca Yusuf Cad. Karakiraz Sok. Neo Center No:29 GÖKTÜRK - BOLLUCA - İSTANBUL

​Mail : eliffegitim@gmail.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.08.2018 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.