Göktürk Doğa Koleji Açılışı "Atiye Coşturdu."

Göktürk Doğa Koleji görkemli bir açılışa imza attı.

03 Eylül 2022 Cumartesi 09:37
2143 Okunma
Göktürk Doğa Koleji Açılışı "Atiye Coşturdu."

Göktürk Doğa Koleji Atiye konseri ile herkesi coşturdu. Güzel gecenin sunuculuğunu Bahar Erensayın ve Özgür Özgülgün yaptı.

Gecede Burak Arslan hayvanlar ile ilgili çocuklarla söyleşi gerçekleştirdi. Ardından sahneye Ayçam, Anıl Alan ve Gökhan Kunt şarkıları ile gelenleri eğlendirdi. Daha sonrasında Yusuf Özer perküsyon gösterisi ile herkesi coşturdu. 

Protokolün katılımı ile, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen, Eyüpsultan Jandarma Komutanı Zeki Gülter, Göktürk Karakol Amiri Osman Yetkin, Eyüpsultan Merkez Jandarma Karakol Komutanı, Oğuz Koçak ve Göktürk Dergisi Gokid Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner'e plaket teslim töreninden sonra sahneyi Atiye devraldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde büyükten küçüğe herkes eğlendi. Sahne enerjisi ile büyülen Atiye'yi kızı da ilk defa izledi. 

Fotoğraf: Abdullah Bozkurt

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.09.2022 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.