Göktürk Bölgesi Billboard Kiralama Hizmeti

Göktürk Bölgesinde çeşitli Billboard seçenekleri ile markanızı, kendinizi, işinizi, işletmenizi veyahut markanızı daha geniş kitlelere duyurmaya ne dersiniz? Göktürk Dergisi, Billboard çeşitleri ile sizlere çok geniş bir yelpazede reklam hizmeti sunuyor.

05 Eylül 2019 Perşembe 10:00
68137 Okunma
Göktürk Bölgesi Billboard Kiralama Hizmeti

Ümit Öner Medya olarak Göktürk Bölgesinde Sabit ve Hareketli Billboard Kiralama konusunda sizlere çözüm ortağı olarak destek hizmeti sunuyoruz.

Göktürk'ün en işlek güzergahı olan İstanbul Caddesi'nde yer alan Billboard noktalarımız ile daha geniş kitlelere ulaşmaya ne dersiniz?

Göktürk Billboard Kiralama - Quadro Billboard

Billboardlarımız çoğunlukla "Sabit Billboard" seçeneklerinden oluşmaktadır. Sabit Billboard olarak size en uygun olan seçeneği bulmanızda ve baskı/montaj süreçlerinde sizlere destek sağlıyoruz.

Göktürk Billboard Kiralama - İkili Billboard

Göktürk Bölgesi'nin en işlek caddesi İstanbul Caddesi'nde İkili Billboard, Quadro Board ve Hareketli Billboard (HBB) seçenekleriyle hizmetinizdeyiz.

Billboard kiralama işlemi için kiralama yapacağınız ay öncesinde iletişime geçerek rezervasyon opsiyonu yapılması gerekmektedir. Rezervasyon ve opsiyon ile ilgili detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Göktürk Billboard Kiralama - Tekli Billboard - İkili Billboard

Göktürk Billboard Kiralama

İletişim

Tel:

0212 322 17 07

0541 271 24 48

0542 249 22 42

Instagram: @gokturkdergisi

Mail: [email protected]

Adres: İstanbul Cad. 2. Kartal Sok. - G1 Konutları / B Blok / Kat:2     Göktürk-Eyüpsultan/İSTANBUL

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 17.11.2021 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.