Fizik Öğretmeni Harun Saygıcak'ı Tanıyalım.

Fizik Öğretmeni olan Harun Saygıcak Göktürk'te özel ders hizmeti vererek, branş dersi Fizik dalından oldukça başarı elde etmiştir.

05 Aralık 2022 Pazartesi 14:55
1861 Okunma
Fizik Öğretmeni Harun Saygıcak'ı Tanıyalım.

Harun Saygıcak, bize kendinizden ve neler yaptığınızdan bahseder misiniz?

Öncelikle herkese Merhabalar,

2013 yılında çocuklarımızın eğitimi için taşındığımız Göktürk'te özel ders faaliyetleriyle mesleğime devam etmekteyim. Lise eğitimimi Adana 19 Mayıs Lisesi ve Üniversite eğitimimi Sakarya Üniversitesinde tamamladım. 21 yıl deneyimli Fizik öğretmeniyim. Bugüne kadar Türkiye dereceleri dahil olmak üzere bir çok öğrencinin eğitim hayatında rolüm oldu.

Fizik Dersi:

Fizik dersinin zor olduğuna dair genel kanaat olmakla birlikte nasıl çalışılacağını bildiğiniz takdirde, ders kişiye uygun yardımcı kaynaklarla desteklenirse bu alanda da zorlukların üstesinden gelinecektir. Bu konuda uygulanacak çalışma yöntemleri ile bu önemli branşta başarıyı sağladığınızda ise, Yks yerleştirme sıralamalarında sizi çok yukarı taşıyacaktır. Ben buna ‘’fiziğin özgül ağırlığı’’ diyorum.

LGS Hazırlık:

Branş olarak Fizik dersinin yanında LGS hazırlık alanında ve Fen Bilimleri dalında da önemli tecrübelerim oldu.

LGS daha çok yorumlamaya, okuduğunu anlamaya, mukayese etmeye ve dikkate dayalı bir sınav formatına dönüştü. Bu sebeple özellikle kitap okuma alışkanlığı olan öğrencilerin bu sınava hazırlıkta bir adım önde olacaklarını söyleyebilirim. LGS’ye yönelik birebir çalışmalarımda da yine öğrencilerimden; Robert Kolej, Galatasaray Lisesi gibi Türkiye'nin en prestijli liselerine yerleşenlerin olması benim için gurur verici, güzel sonuçlardır. Elbette bu okulları kazanmasa da kendi başarısında kayda değer yükselişler gösteren öğrencilerimin durumu da öğrencilerimin özgüveni açısından çok önemli sonuçlardır.

Öğrenci Koçluğu:

Günümüzde ebeveynlerin yoğun çalışma temposu sebebiyle çocuklarının derslerinin takibiyle ilgili zorluklar yaşanabilir. Özellikle sınav hazırlığı senesi öğrencilerin bir çalışma planına ihtiyacı olabilir. Bu durumda öğrencilerime eğitim takibi için öğrenci koçluğu yaparak eğitim süreçlerinde izlemesi gereken programı sağlayabilirim. Gerekli durumlarda branş öğretmenlerinden ders destek organizasyonlarını gerçekleştirebilirim.

İlkokul 4. Sınıf, 5. Sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8. Sınıf, 9. Sınıf, 10. Sınıf, 11. Sınıf, 12. Sınıf, Mezun öğrencilerin derslerine destek olmaktayım. İngilizce eğitim veren kolej öğrencilerine de destek olmaktaym. Ders için Göktürk başta olmak üzere Zekeriyaköy, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli gibi yakın yerleşimlere derslere gitmekteyim.

Eğitimli, nitelikli özgüvenli insanlar büyütmek hepimiz, ülkemiz ve geleceğimiz için çok değerli ise geç kalmadan zamanında hamlelerle, tedbir almak dileğiyle…

Referanslar:

Nişantaşı Topağacı Kurs (Eğitim koordinatörü İpek Hanım)

Etiler Yıldızlar Akademi

Zincirlikuyu Uğur Okulları (Eğitim Koordinatörü Atiye Hanım)

Göktürk Özeliz Kurs

HARUN SAYGICAK

Fizik Öğretmeni

Telefon: 0505 741 32 21

Mail: [email protected]

https://banabiders.com/harun-saygicak.html

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.12.2022 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.