Eyüpsultan Kar Yağışına Hazır !

14 Ocak 2021 Perşembe 16:14
545 Okunma
Eyüpsultan Kar Yağışına Hazır !

İstanbul’un merkezinde beklenen kar yağışı öncesi Eyüpsultan Belediyesi 41 iş makinası, 105 personel ve bin 200 ton tuz ile son hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul’da beklenen kar yağışı Anadolu yakasında Kartal civarında başladı. Kent merkezine ulaşması beklenen kar yağışı öncesi Eyüpsultan Belediyesi karla mücadele konusunda son hazırlıklarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü Alibeyköy Şantiyesine gelen Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Şahin hazırlıkları yerinde inceleyip basın mensuplarına bilgi verdi.

Eyüpsultan Belediyesi karla mücadele için 41 iş makinası, 105 personel ve bin 200 ton tuz ile ilçe sınırlarında hizmet verecek. 

BELİRLENEN BÖLGELERE TUZ KONULACAK

Ayrıca belirlenen bölgelere vatandaşların kullanması için çuvallar ile tuz konulacak.

“İKİ VARDİYA SİSTEMİ İLE 24 SAAT ÇALIŞACAĞIZ”

Kar küreme araçları ve personel ile karla mücadele için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Şahin, “41 adet iş makinamız var, bunların içinde kar küreme araçlarımızda kullanıma hazır. 105 personel ve 6 teknik çalışanımız ile karla mücadelede çalışmaya devam edeceğiz. İki vardiya sistemi ile gün boyunca çalışacağız. Tuzlarımızın kullanım için çuvallara koyduk hazır şekilde bekliyor. Eyüpsultan Bölgesi biliyorsunuz tepelerden oluşmuş bir bölgedir. Bin 200 ton civarında tuzumuz bulunmaktadır. Tuz konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum yeteri kadar elimizde mevcuttur” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.