Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, GÖKİD'i Ziyaret Etti!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, GÖKİD'i ziyaret etti ve GÖKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner ile görüştü.

10 Aralık 2021 Cuma 15:05
2374 Okunma
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, GÖKİD'i Ziyaret Etti!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, GÖKİD Dernek Merkezi'nde GÖKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner'i ziyaret etti.

GÖKİD Derneği Üyeleri tarafından 06/09/2021 tarihinde alınan kararla 25.09.2021 tarihinde yapılmasına karar verilmiş olan ikinci kurul toplantısı, GÖKİD dernek merkezinde gerçekleşmişti.

Tüm üyelerin katılımı ve oy biriliği ile Göktürk Dergisi'nin İmtiyaz Sahibi Ümit Öner ikinci defa derneğin Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmişti.

Görüşmede GÖKİD'in yürüttüğü çalışmalar ve çeşitli faaliyetler, Göktürk, Kemerburgaz ile ilgili sorunlar, olası çözümler ve GÖKİD'in yeni projeleri gibi konular hakkında konuşulan bu görüşmede Sayın Köken ve Sayın Öner arasında GÖKİD hakkında bilgi alışverişi sağlandı.

GÖKİD - Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2021 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.