Erdoğan Demirören Golf Turnuvası

Kemer Country Club’ın başkanı ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören anısına düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup”ın dördüncüsü 8-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Golfçüler, bu anlamlı organizasyonda bir araya geldi.

11 Ekim 2021 Pazartesi 10:46
905 Okunma
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası

Turnuvanın ilk gününde sporcular, “Junior 18 Çukur ve Akademi Oyuncu Kategorileri”nde yarıştı. Junior 18 Çukur kazananı Su Kabil, ödülünü Murat Oktay’ın elinden aldı. Junior Academy kazananı İlker İzzet Erdoğan’a ise ödülünü Erdoğan Demirören verdi. Büyük mücadelelere sahne olan turnuvaya iş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı 233 golfçü katıldı.

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı

Meltem Oktay-Yıldırım Demirören-Mehmet Kazan-Erol Şimşek

Gelenekselleşen turnuvayı daha özel kılmak ve merhum Erdoğan Demirören’i en güzel şekilde anmak için; dün akşam “Erdoğan Demirören Anma Yemeği ve Ödül Töreni” organize edildi. Anma yemeğinde ayrıca turnuvada dereceye giren oyunculara ödülleri takdim edildi.

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı

Ladies Gross kategorisinde birinci olan Mira İçgören, ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Oktay’ın elinden aldı. Mens Gross kategorisinde birinci olan Mehmet Kazan’a da ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören verdi.

Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı

Nihat Özdemir-Adem Karataş

Revna Demirören, Kıvanç Oktay, Sinan Oktay, Nihat Özdemir ve Fikret Öztürk de bu anlamlı turnuvanın ödül verenleri arasında yer aldı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.