Emmy Burger Göktürk'te

Müzik hayatının yanı sıra işletme alanında da başarılı bir kariyere sahip olan Faruk Emre şimdilerde yeni bir heyecan yaşıyor. Faruk Emre, İstanbul Göktürk’te ortağı Bilge Kaan Tulgay ile “Emmy Burger” isimli yeni bir fast food işletmesi açtı.

08 Nisan 2022 Cuma 08:48
2748 Okunma
Emmy Burger Göktürk'te

Göktürk’de Burger ve Hotdog konusundaki büyük açık nedeni ile lezzeti yıllardır Göktürk dışında arıyorduk. Emmy markasını Göktürk’e getirme hikayemiz bu şekilde başladı. Etlerimizin tamamı Balıkesir Biga’da bulunan çiftlikden geliyor. Satır tekniği ile kıyma haline getirilerek tüm sinirlerinden arındırılan dana eti burger severler için özenle hazırlanıyor.

Şehrin En İyisi Ödülü;

İstinye, Başakşehir, Tuzla’dan sonra Göktürk’te açılacak olan ‘’Emmy Burger’’ Time Out dergisi tarafından ‘’Şehrin En İyi Burgeri’’ ödülünün de sahibi... Emmy Burger yönetimi ‘’Göktürk’te ki işletmemizde 25 kişilik butik bir salon yaptık. Misafirlerimiz %100 dana etinden üretilen burgerları ve hotdog’larını beklerken kaliteli ve konforlu zaman geçirmelerini ön planda tuttuk.’’ dediler.

İletişim;

Tel: 0212 322 42 25

Adres: Göktürk Merkez Mah.,İstanbul Cad., Nazlı Sk., Gökmahal Sitesi No:28/14 Göktürk

instagram: @emmyburgergokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.04.2022 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.