Doğa Dostu, Hayvan Seven Değerli Dostlara Sesleniyoruz...

Hem geri dönüşüme, hem bütçelere katkı sağlarken sahipsiz hayvanların mama ve tedavi ihtiyaçlarını karşılayan projemize hoş geldiniz.

08 Kasım 2022 Salı 15:33
1877 Okunma
Doğa Dostu, Hayvan Seven Değerli  Dostlara Sesleniyoruz...

Maalesef günümüzde insanların alım gücü daha da azaldı. Ayrıca geri dönüşüm konusu da çok önemli bir hale geldi… Ve pek tabi sahipsiz hayvanlar... Hiç kapanmayan yara haline geldi. Bu süreçte Göktürk Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği olarak bir adım atıp ve bir 2.el mağazası açtılar. Bağışlanan eşyaları uygun fiyatlar ile alıcıya ulaştırıyor ve elde edilen gelirle sahipsiz hayvanların yemek ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. Her yaşa ve cinsiyete uygun giysi, ayakkabı, kitap, dekoratif aksesuarlar, küçük ev eşyaları, mutfak gereçleri gibi eşyaları mağazada bulabilirsiniz.

Uzun süredir bu alanda hizmet veren mağazanın açılışı düzenlenerek daha fazla insana ulaşmayı hedefliyorlar. Bu sayede daha çok sahipsiz hayvana dokunmak en başlı hedeflerinden.

19-20/11/2022 tarihli hafta sonunda sizleri aralarında görmekten mutluluk duyacaklar. Hem komşu, hem dost, hem basın olarak bizlerde orada olacağız.

Ve pek tabi bu sistemi sürdürebilmek adına arrtık kullanmadığınız eşyaları derneğe bağışlayabilirsinz. Geri dönüşüme ve zor durumdaki hayatlara katkı sağlamak için desteklerinizi bekliyoruz.

Detayları; 0538 208 31 38 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Adres : Göktürk Caddesi No:5/A Göktürk Eyüpsultan İstanbul - @pati_dolap

Noter binasının yanında...

Not: Satışlar Göktürk Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneğinin iktisadi işletmesi üzerinden yapılmaktadır.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.11.2022 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24