DEPREMDE SAHİPSİZ KALAN CAN DOSTLARINA YARDIM ELİ UZATTILAR!

Dünyada asrın felaketi olarak nitelendirilen ülkemizde yaşanan deprem felaketinde enkaz altında kalan sahipsiz köpek ve kediler için harekete geçen Kemerburgaz’daki Asil Pet Market bir buçuk ton mama desteği sağladı.

21 Şubat 2023 Salı 11:30
250 Okunma
DEPREMDE SAHİPSİZ KALAN CAN DOSTLARINA YARDIM ELİ UZATTILAR!

İstanbul’dan Veteriner Hekim Emre Solmaz ile yola çıkan ekip hem yaralı can dostlarımızın tedavilerini yaptılar hem de 2 adet sahipsiz köpek ve bir tane kediyi deprem bölgesinden İstanbul’a getirerek sahiplendirdiler.

Ülkemizin yaşamış olduğu deprem felaketi için 85 milyon bir yürek olurken her bir ferdi yediden yetmişe elinden gelen desteği vermek için çaba sarf etti. Kemerburgaz asi pet market sahibi Taha Sak ile çıkan ekip başta Antakya belediyesi olmak üzere İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı, Belen, Arsuz, Payas, Samandağı ve Kahramanmaraş olmak üzere deprem felaketinden etkilenen bilgelerdeki gönüllülere mama desteği sağladılar.

İskenderun ve Kahramanmaraş’ta sahipleri depremde hayatını kaybeden 2 tane köpeği Kocaeli ve İstanbul’a getirip sahiplendirirken, enkaz altında kalan ve kalçasında ezik bulunan kediyi ise tedavisini yaptırmak için Asil pet market sahiplendi.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ CAN DOSTLARI İÇİN TEKRAR YOLA ÇIKIYORUZ

21 Şubat Salı gecesi aynı ekip depren bölgesindeki can dostları için tekrar tıbbi yardım ve mama desteği için yola çıkacaktır.

Mama desteğinde bulunmak isteyenler 0538 0814034 numaralı telefondan Taha Sak ile irtibata geçebilir.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24