Çağıl Turizm'den Erken Rezervasyon ile ilgili Bilinmeyenler

ERKEN REZERVASYON nedir? Erken Rezervasyon; tatilcilerin yaz döneminde yapılması planlanan tatilin cazip fiyat seçenekleri ile çok önceden sunulduğu bir dönemdir. Yüksek tatil sezonundaki fiyatlardan indirimli olarak erken rezervasyon yaptırmanın bir diğer avantajı da istenilen otelde yer bulma sıkıntısının olmamasıdır.

02 Aralık 2022 Cuma 14:20
128 Okunma
Çağıl Turizm'den Erken Rezervasyon ile ilgili Bilinmeyenler

ERKEN REZERVASYON İptal Güvence Paketi

"Ya son anda bir aksilik çıkarsa?" diye tatilinizi erken planlamaktan korkmayın. İptal Güvence Paketlerinde tatilcilerin otele giriş gününden 72 saat öncesine kadar rezervasyonlarını her koşulda iptal etme fırsatı sunulur. Bunun için yapmanız gereken sadece rezervasyonu gerçekleştireceğiniz esnada iptal güvencesi de yaptırmak ve ekstra ödeyeceğiniz cüzi ücretlerle bu hakka sahip olmaktır.%100 kesintisiz iptal güvencesi ile rezervasyonunuzu yaptırarak hem  %50'ye varan indirim fırsatlarını kaçırmazsınız hem de olası durumlarda %100 iade alırsınız J

ERKEN REZERVASYON ne zaman yapılmalı?

2022 yılının son günleri itibariyle yüzlerce otelde erken rezervasyon fırsatlarını bulabilirsiniz. Erken rezervasyonun ilk dönemlerinde yapılan rezervasyonlar, daha sonra yapılacak rezervasyonlara nazaran çok daha avantajlı olacaktır.

ERKEN REZERVASYON Tatili - erkenrezervasyonse.com

ERKEN REZERVASYON yaptırmanın avantajları nelerdir?

Erken rezervasyon kampanyasının ilk başladığı tarihlerde rezervasyon yaptıran misafirlerimiz, %50'ye varan indirim fırsatlarından yararlanmaktadır. Erken rezervasyon esnasında yaptırdıkları iptal güvencesi sayesinde rezervasyonlarını otele giriş tarihine 3 gün kala iptal ettirerek rezervasyon tutarını iade alabilirler.

ERKEN REZERVASYON ne zaman biter?

Erken rezervasyon kampanyası, her yılın son çeyreğinde başlayarak bir sonraki yılın haziran ayının ilk haftasına kadar devam etmektedir. Uzun bir dönem gibi görünse de, bu aralıkta birçok otel yüksek doluluk oranı nedeni ile erken rezervasyon indirimlerini sonlandırmaktadır.

ERKEN REZERVASYON yaptırdıktan sonra tatilimi değiştirebilir miyim?

Erken rezervasyon yapıldıktan sonra istediğiniz yeni tarihte, otelin müsait olması durumunda tatil tarihinizi istediğiniz tarih ile değiştirebilirsiniz. Bu değişiklik yeni bir rezervasyon olacağı için talep ettiğiniz tarihteki güncel fiyatlar baz alınarak değişikliğiniz gerçekleştirilecektir. Yeni rezervasyonunuzda oluşabilecek fiyat farkı tarafınıza yansıtılacaktır.

ERKEN REZERVASYON tarihleri bittikten sonra tatilimi iptal ettirebilir miyim?
İptal güvencesi yaptıran misafirlerimiz, hiçbir kesintiye uğramaksızın rezervasyonlarını otele giriş gününden 3 gün öncesine kadar mazeret belirtmeden iptal ettirebilmektedirler. Burada kesintiye uğrayacak tek bedel, iptal güvencesi için alınan cüzi miktarlar olacaktır. Bu nedenle erken rezervasyon esnasında iptal güvencesi de yaptırmayı lütfen unutmayınız.

Erken Rezervasyon Fırsatlarından Yararlanmak için;

@cagilturizm_gokturk

İletişim: 0212 639 11 11

              0545 803 01 88

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.