Anne Çocuk Dergisi 6. Sayısı Sizlerle!

Anne Çocuk Dergisi'nin 6. Sayısı yayında! Anne Çocuk Dergisi dijital ortamda da sizlerle. Dergimize kendi web sitemiz Ümit Öner Medya veya Turkcell Dergilik üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

18 Şubat 2022 Cuma 14:37
13533 Okunma
Anne Çocuk Dergisi 6. Sayısı Sizlerle!

Anne Çocuk Dergisi, yerel olarak başladığı yayın hayatına ulusal olarak devam ediyor. Dergimizin tüm sayıları dijital platform olan Turkcell Dergilik uygulamasında yayınlanmakta. Dergimizin tüm sayılarına artık dijital ortamdan kolayca ulaşabilir, gelecek sayıların takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Anne Çocuk Dergisi dergisinin yeni sayılarını takip etmek, ücretsiz şekilde okumak ve indirmek için Turkcell Dergilik uygulamasını kullanabilirsiniz.

Anne Çocuk Dergisi'nin 6. Sayısı Yayında!

Anne Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı artık sizlerle. Dergimizin 6. sayısının kapağına Nida, Özgün ve Ediz UĞURLU konuk oldu.

Dergimize dijital ortamdan erişmek istiyorsanız kendi web sitemiz olan Ümit Öner Medya üzerinden, Dmags Dergilik üzerinden veya Turkcell Dergilik üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dergimizi Turkcell Dergilik üzerinde görüntülemek için: TIKLAYINIZ

Dergimizi Dmags Dergilik üzerinde görüntülemek için: TIKLAYINIZ 

Göktürk Dergisi İletişim

Tel: 0212 322 17 07 -  0542 249 22 42

Instagram: @gokturkdergisi

Adres: Göktürk Merkez Mah,İstanbul Ca, Kartal Sk.G1 Konutları, D:B Blok, 34077

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.11.2022 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.